Нове

47-річний Олег Винник розповів, ким працював до своєї зіркової кар’єри

Відомий український співак Олег Винник здобув свою популярність завдяки участі в мюзиклах. Саме декілька років із життя у Німеччині прославили співака через призму театральних постановок, де Олег Винник активно брав участь. Після такого тріумфу співак вирішив повернутися в рідні краї, а саме на Україну, та здобути тут свою особисту популярність.
На даний час ім’я Олега звучить в усіх на вустах. Кожний знає цього співака завдяки феєричним кліпам та зрозуміло лаконічній пісні, яка відлунюється у шанувальників бодай не кожний день.

Сорока семи річний Олег Винник не афішує своє особисте життя, через прихильність жіночої сторони шанувальників. Жовта преса та інтернет роздає чутки про те, що його бек-вокалістка по сцені Таюне є законною дружиною. Проте Олег Винник не ведеться на такі заяви та уникає коментарів зі сторони свого особистого життя.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk)

Свій початок карколомної кар’єри Олег Винник розпочав із гувернера, яким підробляв у знаменитого німецького хірурга. Співак зазначає, що доводилось робити все, що йому доручав хірург. Саме ця робота забезпечила хороше матеріальне становище співака. Гроші йому допомогли із прослуховуваннями в мюзиклах та оплатою проїзду до них.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk)

Як зазначив співак та підкорювач «вовчиць», діти німецького хірурга допомогли йому в засвоєнні німецької мови. Про це повідомляє українське видання “Вести”. Співак доглядав за двома юнаками німецького хірурга. У відповідь діти допомагали засвоювати німецьку мову. Олег Винник навчав дітей нот та музиці. На даний час один із хлопців уже одружився, а інший став успішним німецьким спортсменом.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk)

На даний час співак бере участь в зірковому шоу “Танці з зірками”. Головною метою, яку він собі поставив є мета дійти до фіналу та провести як можливо більше часу на паркеті в дуеті з чемпіонкою світу з бальних танців Оленою Шоптенко. Олег зазначив, що не хоче розчарувати партнерку по танцях. Адже він знає, як важливо професіоналу, який вірить у свого підопічного, бачити результат. Співак додає, що хоче, щоб Олена Шоптенко насолодилася результатом їхнього танцювального тандему.

Нове

Популярне