Нове

«Я складаюся із болю»: Олег Винник відверто розповів про зворотний бік популярності

Популярний співак Олег Винник, засмутив фанатів важливим повідомленням. Він знаходиться в гастрольному турі по містах України. Артист зізнається, що зараз у нього дуже щільний графік, часом він навіть не встигає поспати та нормально харчуватися. Іноді, прокинувшись вранці, він не розуміє, в якому місті знаходиться. Адже концерт був у одному, а ранок артист зустрічає в іншому місті. Увесь сон співака проходить в готельних номерах або ж в дорожньому режимі.

Приїхавши на виступ в Одесу, він бачив море тільки з вікна свого номера.

Олег Винник зізнається, що немає часу і розуміння, де я саме він перебуває. Як то кажуть, я перебуваю з болем сьогодні », – зізнався Олег Винник в програмі “Зірковий шлях” та додав, що дуже хотів би скупатися в ще теплому морі та скуштувати смачні місцеві делікатеси.

«Нам дали територію закриту, де не було людей. У мене на четвертому поверсі номер, я дивлюся — прозора така вода. І люди стрибають і купаються, хтось лежить прямо на хвилях і їх море качає … Але мені не можна купатися” Артист додає, що до сліз, як дитина хоче відчути теплі хвилі моря на своєму тілі, але зізнається, що робити, таке доросле життя. Сам, як то кажуть, винен …

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk)

Співак відзначив, що в його зірковому меню є картопелька та тюлька “по-одеськи”. Яку Олег Винник просто обожнює. До такого перекусу співак додає чорний хліб із томатною пастою та огірком. Усе це невимовно імпонує до смаку зірковому артисту, та повертає його до життя.

Нагадаємо, крім концертів Олег Винник є учасником шоу «Танці з зірками». Віддані «вовчиці» активно голосують за нього, проте і бачать похибки та курйозні моменти співака. Зокрема вони помітили, що Олег не потрапив у фонограму під час виступу в минулому ефірі.

Нове

Популярне