Нове

Вівек Оберой: любов і трагедія

Син ветерана хінді кіно актора Суреша Обероя, він з’явився в Боллівуд з сотнею рупій в кишені і мрією стати знаменитим. Його дебют, в видатній картині Рама Гопала Варми “COMPANY” (2002), став одним з найбільш вражаючих починань в історії індійського кіно.

Розповідають, що Варма спочатку відмовив Вівеку в ролі через те, що вважав за його погляд занадто м’яким для гангстера. Але акторові треба було всього десять днів, щоб з симпатичного інтелігентного хлопця перетворитися в жорстокого, брутального, одягненого недбало аутсайдера. Перевтілення виявилося настільки віртуозним, що Рам Гопал Варма не впізнав Обероя, коли той в буквальному сенсі слова пробився до нього в офіс. Потрясіння було настільки сильним, що режисер негайно запропонував Вівеку заповітний контракт. Цей рік став для актора справжнім проривом. Слідом за “COMPANY” пішли помітні ролі в картинах “SAATHIYA” і “ZEE” і нагороди за кращий дебют.

Кар’єрі, що швидко і ефективно розвивалась, сприяли досить близькі стосунки з Айшварією Рай. Розлучившись зі своєю колишньою подругою Горі Претх, молодий актор знайшов розраду в обіймах прекрасної Айш. Вівек не побоявся погроз, які йшли з боку колишнього хлопця прекрасної актриси шаленого Салмана Кхана, який погрожував розправитися з парочкою самими звірячими способами, однак, здавалося б, безхмарне щастя молодих, на жаль, не було довгим.

На зйомках “Дорогий Умрао” Айш переключилася на Абхишека Баччана і покинула Вівека з розбитим серцем. Актор впав у важку депресію, яка, на щастя, ніяк не позначилася на його роботі. Вражаючий трилер “ОКО ТИГРА”, де Оберой зіграв одну з головних ролей і успіх індійської версії “Отелло” – “Омкара”, тому прямий приклад.

Талановитий молодий актор Вівек Оберой, певний період не сходив зі сторінок світської хроніки через його роман з першою красунею Боллівуду Айшварією Рай, знову під прицілом фотокамер настирливих папарацці.

І ось симпатичного Вівека знову бачать усміхненим! Молодий актор пережив зраду Айшварії і в даний час зустрічається з прекрасною блондинкою, австралійської актрисою, ім’я якої поки тримається в таємниці. Як повідомила місцева преса Вівек познайомився з таємничою австралійкою на гучній вечірці на честь дня народження режисера Сачін Баджаджа, у якого Вівек знімався у фільмі.

У акторів відразу виявилося багато спільного: весь вечір вони проговорили про фільми і про музику. Вони обидва люблять музику. Ще зовсім недавно ходили чутки про захопленості Вівека Біпс Басу на зйомках картини “Омкара”. Але після того як актора не раз бачили в спроводі іншої жінки, всім стало ясно, що Вівек і Біпс просто колеги. Сам Вівек відмовився коментувати те, що відбувається. На пряме запитання журналістів про своє особисте життя він довго мовчав. “Хіба ви не чуєте тишу? – нарешті спитав Вівек, а потім додав. – Я самотній і щасливий”. З огляду на сумні наслідки його останніх любовних досвідів, можливо, цього разу йому дійсно варто бути обережним.

Ім’я – Вівек Оберой (Vivek Oberoi).
Дата народження – 3 вересня 1976 р.
Місце народження – Мумбаї.
Зрост – 5 футів 8 дюймів.
Вага близько 64 кг.

Нове

Популярне