Нове

Ніжна свинина з грибами в сметанному соусі

Свинина з грибами в сметанному соусі, страва дуже смачна, апетитна і проста в приготуванні. А приготувати таку страву не складно, цей рецепт із серії “все нарізав і поставив в духовку”, тобто рецепт з мінімальними витратами часу.

Складові:

  • Свинина – 700 г
  • Гриби (шампіньйони) – 400 г
  • Сметана – 300 г
  • Вода – 50 мл
  • Гірчиця – 1-2 ч.л
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Сіль і чорний перець – за смаком

Приготування:

  • М’ясо добре вимити, обсушити і нарізати кубиками. Гриби – пластинками. Цибулю – півкільцями.
  • Форму для запікання змастити олією перекласти туди м’ясо, гриби і цибулю, додати сіль і чорний перець за смаком, перемішати.
  • Закрити блюдо фольгою і поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів приблизно 1 години.
  • А поки м’ясо з грибами готується в духовці приготуємо соус, для цього змішаємо сметану, гірчицю і воду.
  • Після дістаємо блюдо з духовки додаємо приготований соус, перемішуємо і відправляємо в духовку ще на 15-20 хвилин.

Смачного!

Також читайте: ЗАКЛАДАЮ ФРИКАДЕЛЬКИ В ТЕРТІ КАБАЧКИ. ГОТУЮ СМАЧНУ ВЕЧЕРЮ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ

Нове

Популярне