Ряжанка в якості основи надає десерту легкість, а банан і какао – спокусливий шоколадно-банановий смак. Просто і смачно. Спробуйте!
Складові:
- Ряжанка – 500 мл
- Цукор – за смаком
- Желатин – 10 г
- Вода – 50 мл
- Какао порошок – 1 ст.л
- Банан – 1-2 шт.
Приготування:
- Залийте желатин холодною водою і залиште на 10 хвилин для набухання.
- Банани очистити, нарізати шматочками, додайте цукор, какао-порошок і ряжанку. Збийте суміш блендером 2-3 хвилини, до однорідності.
- Розтопіть желатин на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
- Тонкою цівкою влийте розтоплений желатин. Перемішайте все 30-60 секунд, щоб желатин рівномірно розподілився.
- Розлийте суміш по порційних формах. Помістіть десерт в холодильник і залиште до повного охолодження, приблизно на 2-3 години.
Смачного!
Також читайте: ЧОРНОСЛИВ, СМЕТАНА І ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ — ІДЕАЛЬНИЙ ДЕСЕРТ