Нове

Шоколадний торт на сковороді. Дуже ніжний. Торт без духовки і міксера

Приготуємо дуже смачний і ніжний шоколадний торт на сковороді. Для цього торта нам не знадобитися ні духовка, ні міксер. Я готувала цей торт для сімейного чаювання на дачі, і скажу готувати цей торт дуже зручно і швидко. Тортик швидко просочується і не вимагає багато часу на приготування.

Шоколадний торт на сковороді:

Тісто:

  • Борошно – 260 г
  • Цукор – 200 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Какао – 10 г
  • Яйця – 2 шт
  • Олія – ​​50 мл.
  • Молоко – 130 мл.
  • Окріп – 100 мл
  • Дрібка солі

Крем:

  • Згущене молоко – 1 банка (380 г)
  • Сметана – 200 г (жирна)

Приготування:

  • Змішуємо спочатку сухі інгредієнти: борошно, какао, розпушувач, цукор, сіль.
  • Далі додаємо яйця, молоко і масло. Перемішуємо, виходить густа маса, так і повинно бути.
  • Додаємо окріп і швидко все перемішуємо. Тісто виходить красивого коричневого кольору і гладким.
  • Смажимо коржі, як млинці. У мене сковорода діаметром 24 см.
  • Коржі виходять м’якими, пористими і дуже смачними.
  • Далі зробимо наші коржі рівнішими, для цього знаходимо тарілку потрібного діаметру, прикладаємо до коржа і відрізаємо зайві краї. Далі вони нам стануть в пригоді.
  • Залишки коржа подрібнюємо в блендері. Цією крихтою ми прикрасимо торт.
  • Для крему беремо згущене молоко і сметану, все змішуємо. У мене було рідке згущене молоко, тому і крем виявився рідкуватий. Намагайтеся вибирати і сметану і згущене молоко густими.
  • Викладаємо корж, добре просочуємо.
  • Таким чином збираємо весь торт. Зверху також поливаємо кремом.
  • Бока і верх обмащуємо крихтою. Крихта ввібрала зайвий крем і вийшло акуратно. Готовий торт прибираємо в холодильник на 3-4 години. Він просочується швидко і дуже добре.

Тортик дуже ніжний, смачний і швидкий. Обов’язково спробуйте. Відмінний варіант побалувати себе і рідних, якщо немає і духовки і міксера.

Смачного!

Також читайте: БРАУНІ З СИРОМ І ВИШНЕЮ. ШОКОЛАДНИЙ ПИРІГ З СИРНИМ ПРОШАРКОМ І ЯГОДАМИ ВИШНІ

Нове

Популярне