Нове

Престижну музичну премію зможе отримати українська реп виконавиця Alyona Alyona

В офіційний список номінантів на нову престижну премію ЄС в галузі сучасної музики Music Moves Europe Talent Awards 2021 увійшла й наша землячка, реперка Alyona Alyona.

18 вересня 2020 року, в рамках фестивалю Reeperbahn, що проходив в місті Гамбург, Німеччина були оголошені результати всенародного відбору. Дану новину оприлюднив офіційний сайт ESNS. Зірка отримала змогу боротися із 16 найкращими молодими артистами з усього Європейського Союзу.

Alyona Alyona виступить на популярному фестивалі ESNS і у випадку перемоги отримує грошову винагороду у сумі 10 000 євро, які вагомо посприяють у розвитку подальшої кар’єри зірки. Артистка зазначила, що дана можливість є крутим та виграшним шансом насти своє творіння з неперевершеною українською піснею на простори Європи та Європейського Союзу.

Серед списку двадцяти артистів, які покладають вагомі сподівання на подальший розвиток української музики з’явилася і реп виконавиця Alyona Alyona. Саме вона руйнує стереотипи в музиці на міжнародному рівні зіркового богему.

Нагадаємо, що у 2019 році співачка отримала нагороду Anchor award, яка присуджується молодим та новим співакам на Європейському рівні.

Наступний етап несе у собі відбір восьми найкращих виконавців в жанрі (Pop, Rock, Singer-songwriter, R&B, Hip Hop, Loud, Alternative and Electronic) музики. Також є шанс отримати приз глядацьких симпатій на відкритому онлайн — голосуванні глядачів. Такий приз складає 5 000 євро, та не аби як допоможе переможцю досягти нових звершень у своїй зірковій кар’єрі. Сподіваємось, що реперка прорветься в фінал та займе перше місце!

Нове

Популярне