Нове

Онука Софії Ротару підкорила Манхеттен українською красою — осінь її стихія!

Євдокименко Соня — це внучка легенди української пісні та відомої артистки Софії Ротару. На своїй інстаграм сторінці Соня показала приголомшливе фото з прогулянки по осінньому Нью-Йорку.

На даний час дівчина навчається в Нью-Йорку та неодноразово позувала в ролі моделі на відомих обкладинках глянцю. Вона, як і її бабуся полюбляє музику та співи.

Своїх підписників Соня на днях порадувала чудовим знімком із прогулянки по осінньому Нью-Йорку. Дівчина вийшла в стильному образі із захопливої прогулянки по Манхеттені та розпочала позувати в цікавій локації. На молодій студентці одягнене лілового кольору плаття із доволі цікавим фасоном. Образ доповнюють чорні чобітки та модна трендова сумочка від відомого бренду.

Волосся Соні розвивається по вітрові із легкими локонами, а погляд відведений у далечінь. Обличчя дівчини прикрашає легенький макіяж у стриманих тонах. У підписі до фото студентка зазначила:
“П’ятниці для …” Продовжуй! “.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений SOFIA EVE (@iamsofiaeve)

Шанувальники та прихильники не промайнули повз нову світлину дівчини та активно розпочали доповнювати фразу і засипати компліментами ангельську красу зовнішності Соні Євдокименко.

Нове

Популярне