Нове

Джіджі Хадід уже народила? Батько Джіджі вразив фанатів дописом у мережі

Відома супермодель у 2020 році вперше повинна стати матір’ю, лікарі прогнозують пологи на вересень. Батьком донечки став коханий чоловік Зейн Малік. Велика ймовірність є того, що потуги вже відбулися, адже мережу інстаграм сколихнув допис батька Джіджі відомого бізнесмена Мохамеда Хадіді. Батько опублікував допис, із привітанням народження своєї онуки. Ім’я дівчинки поки що залишається в таємниці.

Близько вечора 16 вересня 2020 року в мережі інстаграм, на сторінці 71-річного батька Мохамеда Хадіді було опубліковано допис з емоційним текстом. Чоловік пообіцяв, що зробить все для комфортного життя своєї онуки та привітав дитину із появою на цей світ.

Мохамед Хадід опублікував лист внучці у її ймовірний день народження / Instagram / @mohamedhadid

Він мило та ніжно назвав свою онуку, внучатком. Поділився емоціями щастя, побажав сонця та місяця і щасливого часу. Пообіцяв що дідусь буде завжди поруч та виконає будь-яке бажання своєї онуки. Після того, як батько почув про народження онуки на очах його замайоріли сльози, а обличчя переповнилась усмішкою. Сльози виступили від думки, що серце батька Мохамеда завжди буде належати онучці.

Фанати та підписники не могли оминути дане звернення та присвятили 16 вересня ймовірним днем народження внучки. Привітання тут же посипались в адресу доньки та бізнесмена, але допис невдовзі було видалено із мережі інстаграм. Скоріш за все Джіджі хотіла таємно народити та не підіймати громадськість і пресу, але дідусь уже все зробив можливе, щоб цього не сталося.

Нам з вами, як і фанатам зіркової пари залишається лише чекати на гучну заяву про початок перейм, від 25-річної Джіджі чи 27-річного батька дитини Зейна Маліка.

Раніше сестра Джіджі, Белла опублікувала чудову світлину зі своєю вагітною сестрою у мережі інстаграм, чим викликала море позитиву та милості до даної публікації зі сторони фанатів та шанувальників.

Нове

Популярне