Нове

Наречена Володимира Остапчука розповіла, чим телеведучий підкорив серце її матері

Христина Горняк поділилася цікавою історією про відомого шоумена Володимира Остапчука.

Нещодавно в пресі з’явилися сенсаційні заяви, що наречена Христина Горняк не ладнає з Володимиром Остапчуком, але на теперішній час все це — лише плітки. Щасливі та закохані зірки діляться цікавими історіями із життя один одного.

Тому і в програмі “Зірковий шлях”, що виходить на телеканалі “1+1” Остапчук та Горняк, розкрили подробиці зі знайомства з батьками пари. За словами майбутньої дружини, мама просто в захваті від Володимира.

Володимир Остапчук зазначив, що мати Христини Горняк весь час лайкає та коментує його в інстаграмі. Про це — шоумен зазначає на шоу “маска”, що виходить на телеканалі “Україна”.

Сама ж дівчина і майбутня дружина примітила прихильність матері до Володимира теж. Вона зізнається, що навіть трішки ревнує за тим, як її мати відноситься до Володимира Остапчука.

Вона забороняє ображати його, а у відповідь Христина запитує: чия вона донька?

Володимир Остапчук та Христина Горняк (фото: instagram.com/kristygor)

Пізніше Остапчук познайомив дівчину зі своїми батьками у подарунок вони привезли телевізор до батьків Володимира. Христина зробила і від себе подарунок, та подарувала матері майбутнього чоловіка косметику, яку полюбляє і сама. Мати була приємно вражена таким президентом, та назвала Христину своєю донькою.

Нове

Популярне