Нове

Стрижка Боб на ніжці 2020: кому підходить, поради з укладання і 15 варіантів стрижки

Стрижка Боб на ніжці дуже популярна серед жінок, одночасно це проста і елегантна стрижка. Стилістам вона подобається за те, що в залежності від типу і структури волосся на кожній клієнтці ця стрижка виглядає по-новому, вона універсальна і водночас індивідуальна.

Зараз Боб на ніжці виконують в різних варіантах, час не стоїть на місці і перукарі сміливо експериментують відходячи від класичного варіанта. Такий підхід тільки збільшує число задоволених жінок, оскільки варіантів улюбленої стрижки стає все більше і більше.

Кому підходить стрижка Боб на ніжці?

Як стверджують стилісти, ця стрижка не вимагає складного укладання, вона підходить для жінок з різним типом і структурою волосся. Класичні варіанти стрижки підійдуть для дам з овальною формою обличчя, за рахунок варіацій довжини і об’єму бобу можна буде підібрати ідеальні пропорції стрижки для жінок з квадратною, трикутною і іншими формами обличчя.

Протипоказана стрижка дівчатам з круглим обличчям, природно, боб з його округлими формами тільки підкреслить круглу форму обличчя. Не варто вибирати таку стрижку тим, у кого пухкі щічки чи є проблеми із зайвою вагою, які відображаються на шиї. Шия в цій стрижці відкрита, тому вона повинна виглядати добре. З цієї ж причини не слід боб на ніжці вибирати жінкам у віці – краще придивитися до подовженого бобу, який закриє шию.

Варіанти стрижки Боб на ніжці

Є різні варіанти стрижки, стилісти експериментують з обсягами, довжиною пасом, градуюванням і асиметрією, але основні принципи цієї стрижки залишаються – відкрита потилиця і сама «ніжка», обсяг на маківці і потилиці і довгі пасма біля обличчя. Пропонуємо ознайомитися з основними варіантами стрижки боб на ніжці.

Боб з градуйованими пасмами

Не плавна лінія ззаду, а градуйовані пасма додають стрижці грайливість і невелику неохайність, також ці пасма створюють цікаву фактуру. Такий Боб добре виглядає навіть на негустому волоссі.

Багаторівневий боб

Стрижку на потилиці можна «розтягнути» в кілька рівнів і боб буде дуже піднятий. У такому варіанті буде більший обсяг, а стрижка буде виглядати стильно.

Асиметричний боб

Асиметричний боб можна зробити і на ніжці. При цьому волосся буде покладене на одну сторону і воно буде довше, ніж інша сторона. Частина пасом може падати на обличчя, і це буде виглядати як довгий чубчик.

Геометричний боб

Ця стрижка вимагає філігранності і ідеальних ліній. Край волосся ідеально рівний, тільки передні пасма залишаються довгими, що і утворює цікаву геометрію зачіски.

Боб на ніжці в стилі ретро

У такому варіанті стрижки стиліст залишає ніжку довшою, вона виглядає практично як окремі пасма волосся. Довжина самого бобу при цьому трохи більше, ніж в звичних варіантах.

Багатошаровий боб

Стрижка в такому стилі робиться начебто в недбалій манері, в результаті боб виходить романтичним, жіночним, без суворої елегантності. Волосся лежить окремими пасмами, і це дає обсяг і цікаву фактуру.

Поради по укладанню:

  • Щоб зробити красиву форму бобу і обсяг, слід сушити зачіску за допомогою фена і круглої щітки, можна додати мус, який допоможе зберегти форму. Під час сушіння треба підкручувати щітку всередину.
  • Для ідеального гладкого бобу потрібно використовувати праску і вирівняти пасма.
  • Щоб зробити невимушену, неохайну зачіску, потрібно на мокре волосся нанести пінку, наїжачити волосся і сушити феном, нахиливши голову вниз.
  • Неохайність можна поєднувати з легкими локонами, для цього потрібно взяти бігуді і накрутити деякі пасма.
  • У деяких варіантах бобу на ніжці можна додавати за допомогою укладання обсяг, для цього при сушінні потрібно використовувати круглу щітку біля коріння або скористатися великими бігуді.

Також читайте: 3 СЕКРЕТИ ПРО ЧУБЧИК, ЯКІ ПОВИННА ЗНАТИ КОЖНА ЖІНКА

Нове

Популярне