Нове

Опис серій з 80 по 89 серіалу Моє чуже життя

Прекрасний турецька серіал “Моє чуже життя” в буквальному сенсі слова завоював українських телеглядачів. У серіалі є все і любов, і зрада, і втрата улюблених. Пропонуємо вашій увазі опис серій з 80 по 89.

80 серія

Атеш вирішив включитися в небезпечну гру. Спроба знайти справжнього винуватця смерті сина захопить його в темні глибини. Арзу, щоб не відпустити від себе Атеша, скаже, що хоче завести другу дитину. Між Бахар і Атешем це стане новою стіною. Умови в документі про розлучення, які підписав Арда, розлютили Хулію. Незважаючи на всі заперечення сина, Хулія знову постукає в двері Кенана. Умови Кенана в цей раз конкретні: Хулія вийде за нього заміж. Арда, щоб змусити матір відмовитися від такого рішення, готовий навіть повернути Ефсун в особняк. Ніхто не здогадується, який трагічний результат буде у цієї плутанини. З іншого боку, Арда чорною кішкою пробіжить між Зейнеп і Джемалем. Особняк Атаханів стане метою для жителів вулиці Кисметсиз, в свою чергу Кенан має намір жорстоко покарати її мешканців.

81 серія

Постріл зі зброї в руках Арди багато що змінить для Атаханів. Ефсун знову візьме все в свої руки і почне діяти по-своєму. Вчинена Кенаном пожежа в Кисметсиз приведе до несподіваного результату, і найбільше постраждає Музаффер. Жителям Кисметсиз буде важко залікувати нові рани. Атеш рішуче налаштований знайти справжнього винуватця у смерті сина. Заради цього він готовий передати свою частку акцій Атахан-Холдингу незнайомцеві. Це стане причиною для конфлікту з Бахар. Їхні стосунки перебувають на стадії, у якій немає компенсації. Спроби Атеша спокутувати свою провину перед Бахар виведуть з себе Арзу, і це закінчиться спробою покінчити з Бахар. І знову смерть і народження одночасно постукають в двері.

82 серія

Бахар бореться за життя на тонкому шарі льоду замерзлого озера. Для Атеша замах Арзу на життя Бахар стане останньою краплею, що переповнила чашу терпіння. Але коли Атеш скаже про те, що хоче розлучитися, Арзу вийде з під контролю. Хасрет, яка намагається зупинити Арзу, зіткнеться з небезпекою, про яку навіть і не здогадується. Ханіфе, намагаючись стати зведеною сестрою Ефсун, спробує налагодити відносини Ільяса і своєї матері. Але вона взялася за справи, які вище її здібностей. З одного боку, Ефсун в спробах увійти в світ моди разом з бутіком L’Efsun, з іншого боку, прийде в лють, дізнавшись про почуття Ільяса до Джеврійе… Народжений син Мехмет Еміра і Фулії – Умут Доруко, принесе з собою нові таємниці. Темні гри Кенана з використанням новонародженої дитини заженуть Фулію в безвихідну ситуацію…

83 серія

Атеш не піддасться погрозам Арзу. Бахар доведеться почати діяти, щоб врятувати Хасрет від в’язниці. Поки душевний стан Арзу настільки пригнічений, у Бахар немає іншого вибору окрім як вжити несподівані дії… Гра Арди і Ефсун в шлюб вбиває терпіння Хулії. У Ефсун не залишається іншого вибору, крім як почати робити великі кроки… У той час, як в Кисметсиз триває ворожнеча, яка не має зворотного шляху, Джевріє повинна зробити вибір між Саліхом і Ільясом. В особняку Атахан, Кенан взяв в руки долю Фулії. Відтепер перед Кенаном є два шляхи: або використовувати Фулію як пішака для здійснення своїх цілей… або розповісти Мехмет Емірові правду і розбити сім’ю Атахан.

84 серія

Арді більше нікуди бігти. По поверненню з Кіпру Ісмаїл очікує його з наручниками. Султан і Саліх в пошуках способу себе врятувати. Ефсун не згодна з тим, що Арді доведеться відповісти через пастки, підлаштовані ними. Це протиставить Ефсун і Султан. Коли Ефсун рішуче налаштована здати і себе, перед Султан залишається тільки один шлях, сказати Ефсун: “Ти моя дочка!“. Кенен загрожує Фулії, що здала Арду. У той же час Кенан в пошуку плану для захоплення Атахан Холдингу. Мехмет Емір, який планує майбутнє з Хасрет, за допомогою Атеша і Бахар вживе заходів проти Кенана. Але він не здогадується, що це зробить Кенана ще більш небезпечним.

85 серія

Мрія Мехмет Еміра і Хасрет про щастя розірветься вщент разом з бомбою, яку підклав Кенан. У той час, як Бахар хоче стати успішним генеральним директором Атахан Холдингу, Атеш принесе їй саму гірку новину в житті. Ефсун спробує бути поруч з Бахар в цей важкий час. Але мисливці за спадщиною стануть кошмаром для всіх… Султан в безвиході… Вона не хоче закривати очі на те, що Ханіфе намагається вирвати у неї гроші… Але і не перестає думати про те, що Ханіфе насправді може знати , хто її дочка… Ганімет, дізнавшись про все, що сталося, прийде в лють. Ханіфе, граючи в цю гру, риє собі яму. І ніхто не здогадується, що для одного з них настав кінець шляху…

86 серія

Бахар і Ефсун, яких викрали родичі Еркранів, щоб заволодіти спадщиною Хасрет, втекли, але їм не у кого буде сховатися або попросити про допомогу. З одного боку Арда і Султан, котрі помітили зникнення Ефсун, з іншого боку Атеш, який не може зв’язатися з Бахар, займуться пошуками двох сестер. Арда і Ісмаїл заради порятунку Ефсун протистоять один одному. Мехмет Емір йде прямо в нову пастку Кенана. Несподівано з’являється таємнича жінка хоче перевернути верх дном життя Мехмет Еміра. Ганімет, яка знаходиться у в’язниці, рішуче налаштована розповісти Зейнеп правду про її справжню матір. Але Ханіфе давно вже хотілось встановити Султан на коліна.

87 серія

Ефсун і Султан як кошмар наздоженуть Ханіфе. Ханіфе здасться. Щоб позбутися від них, вона готова розповісти. Ганімет готова померти, але не втратити Зейнеп. Будинок Ханіфе оточений… Бахар відмовиться від всього і перестане жити життям Атаханів. Мехмет Емір звинуватить в цьому Джемре. Але Кенан робить нові кроки для того, щоб використовувати Джемре. Хулія, яка не здогадується про ігри Кенана, покаже свій характер новій молодій жінці, яка намагається проникнути в життя Мехмет Еміра. Бахар може притулитися тільки до Атеша, але йому для початку потрібно прибрати Арзу зі свого життя назавжди. І хтось повинен буде відповісти за те, що Арзу втратить Атеша…

88 серія

Постріл з пістолета в руках Арзу глибоко торкнеться всіх, хто в ту мить стоять перед нею. Тепер у Арзу тільки єдиний шанс вивести на чисту воду Кенана, який вклав в її руки пістолет. Під тиском Кенана Джемре готова стати постійною частиною життя Мехмет Еміра. Але при розслідуванні, хто ця таємнича дівчина, на поверхню спливає дивовижний факт. В цей час зближення Ефсун і Арди готове перейти на новий рівень. Султан насамперед хоче “врятувати” життя Зейнеп. Успіх “Ле Ефсун” відкриває зовсім інші можливості перед нею. Але те, чого боялися Ганімет і Джемаль, з ними і відбувається. Султан, пообіцявши багатство і успіх, вже починає збивати з дороги Зейнеп… Султан і Ганімет стикаються. Кінець боротьби між двома матерями закінчується в дуже “темних місцях”.

89 серія

Темні води Босфору взяли в свої обійми Ганімет і Султан. Боротьба двох матерів не тільки їх самих, але і оточуючих, привела на грань катастрофи. Хулія, яка побачила поцілунок Арди і Ефсун, не в силах приховувати свою лють. Поки будинок Атаханів і Кисметсіз перетворився в місце бою, події, що відбулися в “Ле Ефсун”, не дадуть очікуваних результатів. Ефсун необхідні нові дії. І Зейнеп знаходиться в центрі цієї гри. Джемаль, у якого зіпсовані відносини з Зейнеп, приступить до роботи в особняку в якості шофера Мюге. Він не єдине нове обличчя серед Атаханів. Також і Джемре знайшла ключ до особняка і зближення з Мехмет Еміром. Всіх протиставить раптове рішення Бахар і Атеша про одруження, яке ніхто не встигне запобігти страшній події.

Нове

Популярне