Всім любителям кокосової стружки пропоную приготувати торт “Баунті” без випічки. Готуватися цей тортик дуже швидко. Не потрібно нічого запікати, варити, возитися з тістом. Все робиться легко і просто.
Для коржів:
- Печиво шоколадне – 600 г
- Масло вершкове – 150 г
- Згущене молоко – 100 г
Для кокосового прошарку:
- Кокосова стружка – 200 г
- Згущене молоко – 150 г
- Молоко (гаряче) – 50 мл
Для глазурі:
- Шоколад молочний – 100 г
- Молоко (гаряче) – 50 мл
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Шоколадне печиво потрібно подрібнити. Я подрібнюю в блендері. Можна покласти печиво в пакет і подрібнити качалкою, в загальному, щоб печиво перетворилося в дрібну крихту.
У цю крихту я додаю розтоплене вершкове масло і згущене молоко. Все перемішую.
Маса повинна збиратися в грудку. Якщо маса не збирається в грудку, можна додати трохи теплої води.
Крихту потрібно розділити на 2 частини. Першу половину крихти висипаю на дно форми. У мене форма зі знімним кільцем діаметром 23 см.
Крихітку розрівнюю і утрамбовують склянкою.
Кокосову стружку заливаю гарячим молоком. Додаю згущене молоко. І все перемішую.
Викладаю кокосову масу в форму. Розрівнюю і злегка приминаю лопаткою.
Висипаю половину крихти. Також розрівнюю і утрамбовують склянкою.
Зверху торт поливаю шоколадною глазур’ю. Для цього беру звичайну шоколадку 100 г, розламують на дрібні шматочки і заливаю гарячим молоком.
Занурюю всі часточки шоколаду в молоко і залишаю на 2 хвилини. Все перемішати. Шоколад швидко розчиняється і перетворюється в прекрасну глазур. Поливаю цієї глазур’ю торт.
Повертаю форму в різні боки щоб глазур рівномірно розподілилася по всій поверхні. Якщо утворюються бульбашки, прибираю їх зубочисткою. Торт ставлю в холодильник мінімум на 2 години.
Смачного!
Також читайте: ТОРТ “МЕДОВИК” ЗА КЛАСИЧНИМ РЕЦЕПТОМ