Нове

Легкий заливний курячий пиріг з кабачком. Покроковий рецепт

Цей простий і швидкий рецепт допоможе вам приготувати чудове блюдо. Смачний і ситний пиріг цілком може замінити вечерю для всієї родини. Під смачною сирною скоринкою – ніжне куряче філе, соковитий кабачок і зовсім небагато борошна. Пиріг виходить легким і ніжним на смак!

Час приготування: 1 год. 5 хв. (Підготовка продуктів 30 хвилин, випікання 35 хвилин)

Інгредієнти (8 порцій)

  • Кабачки – 200 г
  • Олія – ​​змастити
  • Молоко – 150 г
  • Борошно – 50 г
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч.л.
  • Розпушувач – 0.5 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Сир твердий – 50 г
  • Філе куряче – 400 г
  • Яйце – 2 шт.

Приготування

  1.  Збити яйця з сіллю і молоком.
  2. Куряче філе відварити до готовності і нарізати на невеликі шматочки.
  3. Додати борошно, розпушувач і перець і добре перемішати. Виходить негусте тісто.
  4. Кабачки очистити від шкірки і насіння і нарізати на невеликі шматочки.
  5. Сир натерти на середній тертці. У тісто додати натертий сир, курку, кабачок і перець.
  6. Добре все перемішати.
  7. Форму застелити папером для випікання і змастити рослинною олією. Викласти тісто у форму. Випікати пиріг в розігрітій до 200 градусів духовці 35 хвилин.

Смачного!

Також читайте: ОВОЧЕВЕ РАГУ З БАКЛАЖАНАМИ

Нове

Популярне