Нове

Незвичайний французький манікюр: 20 цікавих ідей на всі випадки життя

Французький манікюр – один з найулюбленіших дизайнів багатьох жінок. Його унікальність полягає в тому, що він підходить абсолютно всім, незалежно від віку, і стилю в одязі. До того ж, френч виглядає дуже вишукано і жіночно.

Якщо ви все ніяк не можете вибрати дизайн для своїх нігтиків, то радимо вам зупинити свій вибір на Френчі. Повірте, ви про це точно не пошкодуєте!

У цій збірці ми вам покажемо різні варіанти незвичайного френча, які привнесуть трохи різноманітності в класику.

Отже, давайте ж приступимо.

Якщо вам набрид класичний френч, і ви хочете його трохи урізноманітнити, то придивіться до чорного кольору. Чорний французький манікюр виглядає не менш витончено, але водночас більш оригінально і “свіжо”.

 

Не до душі чорний? Тоді червоний! А якщо ви ще й прихильниця червоного, то це просто Бінго! Червоний, та ще й френч – ідеальне рішення для кокеток.

Поки за вікном гріє сонечко, саме час зробити яскравий манікюр. Блакитний, жовтий, зелений, оранжевий, та й взагалі будь-який яскравий колір підійде для справжнього літнього френча.

Тільки відразу варто уточнити один нюанс, що такий дизайн не зовсім доречно буде виглядати зі стриманим стилем в одязі. Якщо ви вже зважилися на яскравий френч, то і зважитеся на пару-трійку помітних суконь!

Отже, по повсякденному Френч пройшлися, тепер пора “залітати” на святковий варіант. Адже кожен з нас час від часу ходить на різні заходи, де необхідно виглядати просто чарівно.

Святковий френч не обов’язково має на увазі тонну блискіток, страз і малюнків. У будь-якому випадку все повинно бути в міру, щоб манікюром можна було когось вразити.

Візерунки, малюнки, вензелі. Скажіть “ТАК” всьому цьому добру, якщо хочете максимально прикрасити свої нігтики. Звичайно, не потрібно робити все і відразу. Краще зупинити свій вибір на чомусь одному, адже краса то вона краса, але ось “вінегрет” на нігтях навряд чи комусь сподобається.

Також читайте: МАНІКЮР НА КОРОТКІ НІГТІ: ДОБІРКА ІДЕЙ

Нове

Популярне