Нове

Золотий френч: 11 ідей, які виглядають дорого

Золотий френч – це стильно, дорого і неймовірно красиво. Представлена ​​техніка манікюру неймовірно універсальна і чудово буде працювати як в вашому повсякденному луці, так і в діловому і, звичайно ж, вечірньому. Тут головне знайти правильне оформлення золотого френча, яке підкреслить ваш креативний смак і образ в цілому.

@alenakapriz_studio

Так, фахівці радять звернути своїм клієнтам увагу не тільки на класичний французький манікюр, оформлений за допомогою звичайного золотого лаку, але і на більш стильні ідеї. А саме, чудово на нігтиках будь-якої довжини буде працювати френч, виконаний за допомогою звичайної золотої фольги. Останню можна розміщувати на голому нігтику або ж на тому чи іншому кольорі покриття. Часто фольга в дизайні представлена ​​не одна і доповнюється геометричними візерунками або скотч-стрічкою.

@stasya.sineva
@stasya.sineva

До речі, якщо ми заговорили про скотч-стрічку, хочемо зауважити, що і її можна використовувати для оформлення кінчика нігтя. Таке рішення буде виглядати дуже лаконічно і привабливо.

@zhenya__borisova
@yuli_nailart

Більш вечірній нейл-арт можна створити, якщо використовувати для френча золоту втірку або ж гліттер. Такі варіанти декору чудово працюватимуть в парі з бежевим, чорним або білим покриттям.

@aurum.nails

Доповнити будь-який із цих видів золотого френча ви без проблем можете лаконічними малюнками, красивим стемпінгом або ж шикарними стразами. Останні можуть бути лаконічно розміщені на одному пальчику або ж блищати в більш масштабних розмірах і виконувати роль малюнка.

@masterova_elina
@masterova_elina
@__albina_nails__
@__albina_nails__
@__albina_nails__

Не бійтеся створювати на своїх нігтиках золотий френч, не бійтеся його яскравості. Адже навіть якщо ви створюєте манікюр на кожен день, ви завжди можете вибрати лаконічне бежеве покриття з золотим кінчиком, виконаним з Гліттера. Матовий топ ще більше приглушить сяючий манікюр і зробить його ідеальним для доповнення будь-якого вашого сету.

Також читайте: СЕЗОННІСТЬ В МАНІКЮРІ. КРЕАТИВНІ ІДЕЇ ДЛЯ ОСІННЬОГО ДИЗАЙНУ НІГТІВ

Нове

Популярне