Нове

Сезонність в манікюрі. Креативні ідеї для осіннього дизайну нігтів

Красиві нігтики – не менш важливий елемент образу жінки, ніж ті ж самі туфлі. За нігтями можна судити не тільки про доглянутість, а й внутрішній світ їх власниці або про статус в суспільстві. Тож не дивно, що нейл-дизайн також має свою сезонність. Восени це все частіше або просто характерна для цієї пори року гамма, або всілякі тематичні картинки.

Павутинка

Нігті з “павутинкою” – одна з найбільш актуальних і вражаючих ідей, втілити яку можна тільки при наявності спеціального гелю, що дозволяє робити найтонші візерунки. Доповнити таку композицію можна декількома намистинами і шматочками золотої фольги.

Лисиця

Приклад оригінального розпису нігтів – зображення лисиці. Намалювати цю хитру красуню можна на парі нігтів, додавши грайливий напис і покривши матовим топом.

Флористика

Осінній манікюр не був би осіннім без зображення різних листочків. Це можуть бути як справжні шедеври, власноруч створені нейл-майстром за допомогою кисті, так і більш прості в вигляді готових слайдерів.

“Хижий” манікюр

Також актуальні цієї осені хижі принти, що нагадують шкурки диких тварин – леопарда, пітона, зебри, жирафа. Серед стильних модифікацій подібного манікюру особливе місце займають варіанти, де в подібному виконанні представлена ​​не вся поверхня, а тільки смуги.

Золотий декор

Всім знайоме поняття золотої осені, то чому не зробити характерні даній тематиці нігтики? Тут буде доречним абсолютно будь-який декор – каміфубукі, камені, стрази або фольга. Якщо говорити про найбільш виграшні кольори, то на піку популярності в цьому сезоні виявляться – фіолетовий, винний, бордо, смарагд, сірий і чорний.

Абстракція

Не поступаються позиціями цієї осені і абстрактні малюнки, які ідеально виглядають як на довгих, так і на коротких нігтиках. Особливо популярні мазки різної форми і розміру, блискучі елементи і омбре-переходи.

З градієнтом

Варіант для особливого приводу. Манікюр з градієнтом і стразами виглядає дуже святково. Перед омбре з золотистим відтінком навряд чи хтось зможе встояти. Причому зробити його можна як від пальчика до пальця, так і на кожному з них.

Стильний матовий

Стильний матовий манікюр зайняв міцні позиції серед ультрамодних варіантів дизайну нігтів. Виконаний він може бути як в однотонному виконанні, так і в комбінації з різними техніками. Оригінально виглядатимуть нігті з лунками, принтовані, френч або з об’ємним ліпленням.

Також читайте: ПОМАРАНЧЕВА ОСІНЬ: 14 ІДЕЙ МАНІКЮРУ В СОКОВИТОМУ КОЛЬОРІ

Нове

Популярне