Нове

З чим носити светр восени, щоб виглядати стильно. Поради стиліста

Як Ви знаєте, осінь вже настала, а це значить, що пора стильно утеплятися. Поки що немає сильних холодів, можна робити стильні образи зі светром. Давайте разом розглянемо, з чим носити светр цієї осені, щоб виглядати стильно.

З спідницею

Спідниця-плісе вважається трендом цього року. Вона виглядає незвично, робить сулует стрункішим шляхом вертикальної структури і прекрасно поєднується з різними речами. Але светр – це універсальна річ, яка поєднується з будь-якими спідницями.

В даному образі представлена ​​саме спідниця-плісе. Але поєднувати зі светром можна іншу спідницю. Дуже цікаво виглядає тонка легка спідниця зі светром. В холод під неї можна надіти колготки.

З джинсами

Це класика, яку носять всі і завжди. Хтось назве таке поєднання нудним, але його можна брати як базу для Вашої фантазії. Додайте взуття на свій смак, аксесуари, сумку, головний убір. Міняйте образ під свій настрій різними деталями.

Без деталей образ теж можна зробити цікавіше. Підверніть джинси, закотіть рукави светра, заправте його як-небудь незвично в джинси. Образ буде виглядати цікаво.

З прямими брюками

Прямі брюки – це класика і база, які не перестають бути актуальними. Поєднують їх з різними верхами, тому светр також буде мати гарний вигляд. Особливо класно буде виглядати вільний светр. Він додасть відсутнього обсягу образу.

Але також можливий і тонкий светр, але в цьому випадку бажано надіти другий шар, наприклад, жакет або пальто.

З широкими брюками

Останнім часом, широкі штани користуються величезним попитом. Справа в тому, що вони приховують недоліки ніг і стегон. А вони є у більшості жінок. Також такі брюки мають високу посадку, за рахунок чого ноги здаються довшими, а талія тонше.

Широкі штани прекрасно поєднуються з тонкими светрами. Відбувається гра контрастів. Але також широкі штани будуть поєднуватися з об’ємним светром. В такому випадку треба буде підвернути брюки або закотити рукава, щоб показати тонкі частини тіла.

З сукнею-комбінацією

Поєднання гладкої сукні-комбінації і теплого товстого светра виглядає так цікаво, що популярно вже не перший рік. Багато хто думає, що таке поєднання неможливо носити, адже в светрі жарко, а в сукні холодно.

Але хто Вам заважає надіти колготки? Тим більше, що до такого поєднання можна надіти високі чоботи. А також є легкі літні светри. Їх можна носити вже в 20 градусів.

Як бачите, светр досить універсальна річ, тому поєднується з різними речами.

Також читайте: ОСІННІЙ ІТАЛІЙСЬКИЙ СТИЛЬ 2020: ІДЕЇ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ВИГЛЯДАТИ СПОКУСЛИВО (+20 ФОТО)

Нове

Популярне