Нове

Турецький серіал Курт Сеїт і Шура / Kurt Seyit ve Sura

Серіал Курт Сеїт і Шура / Kurt Seyit ve Sura створений в Туреччині в 2014 році. Це історія про жигало і молоду дівчину, які полюбили один одного. Курт Сеїт (Киванч Татлитуг) був охоронцем царської армії Миколи Другого.

Він справжній красень, улюбленець всіх жінок. Перед його чарівністю не можуть встояти навіть жінки з вищого світу, вони готові на все, щоб опинитися в його обіймах. Чоловік успішно цим користується, але до тих пір, поки його серце не пронизала стріла амура. На святі Сеїт закохується в 16-річну аристократку Шуру (Фара Зейнеп Абдулла), і це почуття затьмарює його розум.

Турецький серіал Kurt Seyit ve SuraНе важко здогадатися, що ці люди були абсолютно різними, у них різне оточення, та й соціальний статус дає про себе знати. Здавалося б, що цим молодим людям не судилося бути разом. Саме так вважають всі ті люди, які оточують головних героїв цього чудового телесеріалу. Однак, у долі трохи інші плани на цих молодих закоханих.

На своєму шляху вони зустрінуть чимало перепон, які їм необхідно подолати, часом це буде нелегко. Але, як усім нам відомо, справжня любов може подолати абсолютно всі перепони…

Дата виходу: 4 березня 2014 року

Країна: Туреччина

Режисер: Хілаль Сарал

Жанр: історичний, драма

У ролях в серіалі Курт Сеїт і Шура / Kurt Seyit ve Sura зайняті актори: Киванч Татлитуг, Фара Зейнеп Абдулла, Демет Оздемір, Сердар Гекхан, Седа Гувен, Біркан Сокуллу, Усхан Чакир, Сергій Тесслер, Фахріє Евджен і інші

Досягнення серіалу:

Кращі історичні серіали 2014 роки (1 місце)

Кращі військові серіали 2014 роки (2 місце)

Кращі серіали мелодрами 2014 роки (11 місце)

Кращі серіали драми 2014 роки (14 місце)

Кращі зарубіжні серіали 2014 роки (25 місце)

Нове

Популярне