Нове

Акторка Анна Саліванчук показала відверте відео зі своїх других пологів

На такий крок наважуються одиниці. Втім, зірка “Свінгерів” опублікувала у своєму Instagram дуже особливий, сміливий ролик. Повідомляє «Люкс ФМ».

Всю вагітність красуня постила ніжні фото з животиком, розповідала про свій стан та насолоджувалася зворушливим передчуттям. Так, днями цей момент настав – Саліванчук друге стала матусею сина. Про те, що вона на сьомому небі від щастя, Анна повідомила у своєму мікроблозі. Ба більше, неочікувано показала момент появи хлопчика на світ.

У ролику видно увесь непростий, але чарівний момент пологів. І в ту секунду, коли їй на живіт кладуть крихітну дитину, не стримує емоцій – плаче від невимовного щастя.

Нарешті я народила другого, здорового, гарного сина! Якщо чесно, трохи хвилювалася, бо нічого не приховувала від вас. І все показувала! А це таке таїнство, яке, сказала б я раніше, не можна показувати. Хіба що після того, як все відбудеться. Мені було страшнувато, раптом хтось позаздрить, не так подивиться, подумає, наврочить! Але тепер я в це не вірю і навіть в голову не пускаю такі думки

– зазначила Анна.

Підписники залишилися у захваті. По-перше, вітали матусю. По-друге, це справді дуже сміливий крок. Погоджуєтесь?

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Ну все, наконец-то, я родила второго, здорового, красивого сына!!!!! ⠀ Если честно я немного волновалась, потому что ничего не скрывала от вас. И все показывала! ⠀ А это такое таинство, которое, сказала бы я раньше, нельзя показывать. ⠀ Разве что после того как, уже все произойдёт. Мне было страшновато, вдруг кто-то позавидует, не так посмотрит, подумает, сглазит! ⠀ Но теперь я в это не верю и даже в голову не пускаю такие мысли! ⠀ Не боюсь показывать вам свою жизнь и делиться всеми радостями и печалями! Знаете почему? ⠀ Это очень длинная и интересная история, почему я стала блогером. Почему стала на показ выставлять всю свою жизнь. Я обязательно вам напишу целый пост об этом, но сейчас отвечу коротко- я даже не догадывалась, что стольким людям буду полезна своими знаниями, навыками. Мне ежедневно приходят письма благодарности, за то что я многим помогаю находить, узнавать что то: рецепты, одежда, уход, быт, обучение ребёнка, клиники, мебель, машины и тд и тп Не волнуйтесь, я и дальше буду продолжать вас баловать новыми интересными постами, фото, информацией и скоро будет много розыгрышей и подарков, ждите! ⠀ Я люблю и ценю каждого своего подписчика!!! ⠀ Держите кулачки за моего малыша и пусть все дети Мира будут здоровы🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @isidaclinic – вы лучшие!!!!

Допис, поширений Саливанчук Анна (@salivanchuk.anna)

Нове

Популярне