Нове

Осінній манікюр 2020 року – наймодніші ідеї нейл-арту

Як би нам не хотілося, щоб сонячні літні дні тривали, природа візьме своє. Вечори і ранки вже стали холодними. Все частіше хочеться закутатися в теплий плед і заварити гарячого ароматного чаю.

Разом зі зміною сезону приходить і зміна гардероба, образу. Це відчувається і в нейл-арті – модниці починають обирати більш спокійні, затишні тони для манікюру і тематичний нейл-арт.

Багато хто навіть встигає трохи втомитися від яскравих літніх фарб, і з задоволенням переходять на «оксамитові» відтінки.

Спеціально для вас добірка модних ідей для манікюру на осінь 2020

Яка найяскравіша символіка осені – звичайно ж, це листя. Є особлива принадність у цих яскравих жовто-помаранчевих кронах. Багато пані з задоволенням носять манікюр із зображенням осіннього листя, як тренд сезону.

У цьому році актуальні приглушені, стримані тони лаків. Саме вони можуть бути базою для художнього оформлення манікюру.

Але дотримуйтеся головного правила сьогоднішнього тренда в нейл-арті – мінімалізм. Тобто, малюнки не повинні покривати всі нігтики.

Їх краще нанести на 1-2 пальці на кожній руці. Тоді осінній манікюр буде виглядати вишукано, не перевантажено.

Осіння пастель

Уже котрий сезон в моді лаки пастельних відтінків. Виробникам вдалося створити багатющі палітри ніжних, спокійних тонів, серед яких ви обов’язково знайдете колір до душі.

Якщо хочеться більше затишку і тепла – віддавайте перевагу більш теплій пастельній гамі. Жінки зі світлою шкірою можуть вибирати і холодні відтінки.

Не подобається нудний однотонний манікюр? Розбавляйте його блиском, нейл-артом та іншими відтінками.

Червона осінь

Якщо осінь у вашій душі не жовто-коричнева, а більш яскрава – вогненна або червона, то актуальним буде і відповідний манікюр.

До слова, червоний – це класичний колір, який чудово гармоніює з різними стилями в одязі і іншими колірними відтінками.

Дуже цікаво виглядає варіант з краплями на червоно-чорному тлі. Осінній дощ намочив опале червоне листя …

У когось можуть початися і ранні заморозки – красивий манікюр, який підніме настрій в холодну погоду.

Модниці, постійно забувають парасольку, то вдома, то на роботі, то в машині, можуть зробити собі ось таку цікаву милу шпаргалку на одному нігтику.

Стильна осіння геометрія

Як і раніше в тренді серед нейл-дизайнів залишається геометрія. Тут майстри також найчастіше вибирають приглушені і світлі пастельні відтінки лаків.

Намагайтеся не робити занадто складні і хитромудрі геометричні малюнки, особливо на коротких нігтях, інакше легко перетворити стильний манікюр в «абру-кадабру».

Місячний манікюр

Цей вид нігтьового дизайну доживає свої останні дні, але все ще має місце бути.

Він досить ніжний, цікавий і ненав’язливий. Шанувальниці місячного манікюру можуть сміливо його носити ще один сезон. Кольори для комбінації можна вибирати з власних уподобань.

Образ жінки завжди складається з дрібниць. І манікюр – далеко не остання з них. Будьте в тренді цієї осені і не бійтеся втілювати свої ідеї в настільки різноманітному мистецтві нейл-арту.

Також читайте: МАНІКЮР ВЕРЕСЕНЬ 2020: ІДЕЇ, ЯКІ ПРИВЕРНУТЬ ВАШУ УВАГУ

Нове

Популярне