Нове

Тенденції 2020: жіночні і красиві сукні на осінній сезон (25 фото)

Щосезону мода підносить нам десятки актуальних трендів. Цієї осені покликані урізноманітнити жіночий гардероб плісировані і в’язані сукні, стильні шкіряні та практичні сукні з трикотажу. У 2020-му році в пошані класичний синій колір, цінуються коричневі, червоні і пастельні відтінки. А тепер докладніше про головні тенденції нового сезону!

Червоні сукні

Улюблений багатьма колір, занадто яскравий і зухвалий для оточуючих, вже багато років знаходиться на піку популярності. Червоні сукні – це свого роду класика, вони, безсумнівно, додають жіночності і чарівності. Якщо ви прихильниця цього чуттєвого кольору, можете сміливо вибрати таку модель і в цьому осінньо-зимовому сезоні.

Трикотажні сукні

Трикотаж – один з найбільш затребуваних матеріалів для пошиття одягу. Елегантні, лаконічні та комфортні сукні шикарно виглядають в будь-якому образі, на жінках будь-якого віку.

Кращий варіант для повсякденних і невимушених образів це звичайно в’язані сукні прямого крою. Вони добре тримають форму. Зараз в моді будь-яка в’язка – велика або схожа на мереживо, з аплікаціями або прорізами. Такі моделі асоціюються із затишком і комфортом.

Восени доречними проміжні по зігріваючим властивостям матеріали:

  • ангора;
  • кашемір;
  • тонкий трикотаж.

Футболка міді в квітковий принт

Самий жіночний і романтичний принт з усіх існуючих. Без нього неможливо уявити літні сукні, але не поспішайте зараховувати флористичний патерн до весняно-літнього тренду. Моделі з довгим рукавом прекрасно підходять для прохолодного осіннього вечора.

Можна сміливо комбінувати сукню зі шкіряною курточкою і теплою шаллю.

Плісировані сукні

Завдяки Мерилін Монро, плісирована сукня з фільму “Сверблячка сьомого року”, стало знаковим елементом культури 50-х. Річ дозволяє створювати романтичні вечірні образи, а також повсякденні варіанти для офісу або посиденьок з друзями в кафе. За рахунок вертикальних складок на тканині сукня візуально витягує фігуру.

При русі вона “грає” і розвивається, тим самим приховуючи вузькі стегна, плісировані рукава відволікають увагу від повноти плечової частини. Плісировка не потребує яскравих кричущих аксесуарах.

Сукня в клітку

Клітка, у всіх її проявах починаючи від класичної “гусячої лапки” закінчуючи “шотландкою” практично не виходить з моди. Короткі моделі підкреслюють стрункі ноги.

Сукня в дрібний малюнок відмінно підходить для офісної обстановки, широка клітка – для повсякденного носіння.

Популярний стиль оверсайз чудово виглядає в картатому виконанні. А-силует автоматично перетворює сукню в must-have осіннього сезону!

Шкіряні сукні

Одягти такий екстравагантний наряд можна не тільки на коктейльну вечірку або в нічний клуб. Відмінним варіантом на кожен день послужить сукня міді прямого крою або на запах з гладкої шкіри. Виріб ефектно виглядає, як на тендітних дівчатах, так і на пишнотілих красунях.

Також читайте: СУКНЯ-ОЛІВЕЦЬ: 18 ШИКАРНИХ МОДЕЛЕЙ, ЯКІ ДОРЕЧНІ В БУДЬ-ЯКІЙ СИТУАЦІЇ

Нове

Популярне