Нове

Модні блузки осені 2020: Найактуальніші моделі

Блузка – це невід’ємний елемент базового жіночого гардероба, який завжди допоможе виглядати граціозно, стильно, модно і привабливо модницям всіх вікових категорій. У даній публікації ми розглянемо самі модні моделі блузок осені 2020 року, вони обов’язково стануть в нагоді вам вже дуже скоро!

Біла подовжена блузка легкого оверсайз розміру виконана з натурального льону з глибоким «V»-подібним вирізом – ідеальна модель, яка прикрасить собою модницю будь-якого віку і статури. Контрастний шкіряний ремінь буде чудовим доповненням до білосніжної блузи, дана деталь виграшно підкреслить привабливу жіночу талію.

www.instagram.com/fusunlindner

Яскрава блуза «соковитого» зеленого кольору класичного крою допоможе створити неперевершений осінній образ, як на кожен день, так і для святкового заходу.

www.instagram.com/fusunlindner

Жіночна і елегантна модель блузи, прикрашена ніжним мереживом і квітковим принтом, також буде відмінним придбанням для осіннього сезону.

www.instagram.com/rita.tesla

Блузка в пастельній кольоровій гамі з пишними рукавами «ліхтариками» і високими манжетами – трендова річ, до якої варто придивитися всім сучасним жінкам, які люблять комфорт і елегантність в своїх образах.

www.pinterest.com
www.pinterest.com

Об’ємні рукави – сучасний тренд, який в 2020 році набирає все більших обертів. Восени 2020 актуальний крій блуз буде продовжувати лідирувати в сучасній індустрії моди. Завдяки витонченій і елегантній блузі з неймовірно об’ємними рукавами будь-який повсякденний осінній look перетвориться і буде виглядати досить благородно, дорого і максимально святково.

www.pinterest.com

Нетривіальні блузки з рюшами і об’ємними воланами – це беззаперечний тренд осені 2020 року, який обов’язково повинен бути присутнім в гардеробі у кожної сучасної жінки, а також юної леді.

www.pinterest.com
www.pinterest.com
www.pinterest.com

Наступна неймовірно чарівна і стильна модель блузки виглядає привабливо і стильно завдяки об’ємному банту на шиї. Трендовий принт «горошок» також буде актуальний в наступному сезоні, можете сміливо купувати блузки саме з даним візерунком.

www.pinterest.com

Актуальні білосніжні блузки з елегантним мереживом і пишними манжетами – ідеальний варіант для романтичних і елегантних натур.

www.pinterest.com

Асиметричні моделі все також залишаються на провідних позиціях і будуть підкорювати наші серця і в наступному сезоні. Елегантна і витончена асиметрія виграшно приховає деякі недоліки фігури, а також додасть яскраву родзинку будь-якому осінньому образу.

www.pinterest.com

Блузки з вишивкою і пишними плечима стануть ідеальною річчю осіннього гардероба в 2020 році. Стилісти рекомендують придивитися до даної моделі блузки жіночним і ніжним красуням.

www.pinterest.com

Також читайте: МОДНІ ОБРАЗИ В ЧОРНОМУ КОЛЬОРІ НА ОСІНЬ 2020

Нове

Популярне