Нове

Манікюр в світлих відтінках покриття

Світла палітра гель-лаків ідеально підходить для створення різних дизайнів манікюру круглий рік. Манікюр виконаний в світлих тонах виглядає жіночно і надає рукам молодий вид. Тому світла база чудово виглядає в будь-якому віці. Такий манікюр відмінно підходить для повсякденного носіння, офісного образу і свята. Ми підібрали цікаві ідеї дизайнів в модному виконанні і пропонуємо Вам повторити їх в своєму образі. Дивіться фото-приклади і будьте в тренді.

Французький манікюр в класичному білому кольорі вже набрид, тому пропонуємо виконати його в жовтому, бірюзовому, червоному, чорному або жовтогарячому.

Незвичайний різнокольоровий мармуровий дизайн на молочній основі виглядає чудово.

Манікюр в градієнтному дизайні блідо-рожевого відтінку допоможе створити натуральний ефект. Тут не потрібно ніякого декору.

Для однотонного покриття можна вибрати оригінальний дизайн з малюнком або декоративним елементом, наприклад як в запропонованому нижче прикладі з срібним дельфіном.

Авангардний стиль оформлення нігтів чудово підходить для повсякденного носіння і частій зміні нарядів.

Флористичний художній розпис з 3D-ефектом нанесенням підірве вашу свідомість. Від такої краси ви не зможете відірвати очей.

Манікюр з дзеркальним покриттям буде виглядати ще гламурнішим, якщо доповнити його стемпінгом або геометричним дизайном.

Красивий і модний манікюр з геометричними фігурами стане ще більш стильним нейлом за рахунок матового покриття. Повторюйте ідею.

Глибокий блакитний відтінок гель-лаку шикарно поєднується зі сталевим декором:  заклепками, шипами, замками і ланцюжком.

Самоклеючі наклейки, перекладна фольга і акварельний розпис допоможуть надати повсякденному образу родзинку.

Вибирайте гламурне поєднання лимонного і нюдового відтінку гель-лаку. В якості прикраси можна застосувати шіммер, гліттер і втірку.

Блискучі елементи, написи, павутинка і незвичайні візерунки завжди в моді. У будь-якому з варіантів вийде бездоганний манікюр.

Акрилове ліплення в осінньому стилі, інкрустація бісером і камінням відмінно виглядає на нігтях будь-якої довжини і форми.

Ніжний квітковий принт допоможе створити романтичний образ. Дуже витончено такий дизайн буде виглядати в комбінованому покритті.

Різнобарвний нейл-арт в неонових тонах – креативне рішення. Радійте життю і насолоджуйтеся кожним днем.

Також читайте: МОДНИЙ ОСІННІЙ МАНІКЮР 2020: ФОТО, НОВИНКИ, ТЕНДЕНЦІЇ

Нове

Популярне