Нове

Вічний тренд, який не покине нас і в цьому сезоні

Шкіряні речі – тренд, який протримається на провідних позиціях ще не один сезон. Які речі з чорної або кольорової шкіри будуть актуальні, а, так само як і з чим їх краще всього поєднувати, щоб отримати сучасний і стильний аутфіт, ви дізнаєтеся в цій статті.

Шкіряна сорочка з об’ємними кишенями, пишними рукавами і акцентом на талії у вигляді ременя стане відмінним варіантом для створення нестандартного осіннього образу, як на кожен день, так і для святкового заходу.

Трендову шкіряну сорочку благородного відтінку можна носити з класичними брюками і мінімалістичним взуттям – вийде свіжий і стильний look.

Міні сукня-сорочка насиченого червоного кольору, виконана зі шкіри – яскравий наряд, в якому ви будете в центрі уваги на будь-якому заході. Щоб образ врівноважити і пом’якшити надмірну зухвалість і сексуальність, його можна доповнити бежевим тренчем, а також масивними черевиками в мінімалістичному стилі.

Шкіряний тренч – річ, яка буде актуальна завжди. Будь-який аутфіт перетвориться, буде виглядати виразно і сучасно, якщо його доповнити шкіряним тренчем нейтрального бежевого відтінку.

Спідниця на запах міді довжини виконана з кольорової шкіри допоможе в наступному сезоні урізноманітнити будь-який базовий гардероб.

Комплект одягу, що складається з шкіряної сорочки, а також силуетної міді спідниці благородного кольору хакі – наряд який підійде, як юній красуні, так і зрілій дамі.

Трендові шорти бермуди з кольорової шкіри можна гармонійно комбінувати з класичними жакетами, а також однотонними водолазками або масивними черевиками.

Класичні шкіряні штани бежевого кольору – це бездоганний тренд за допомогою якого дама будь-якого віку зможе скласти величезну кількість актуальних стилістичних аутфітів. Чорна кофта + картатий піджак + шкіряні штани + масивні кросівки – чарівний і сучасний look.

Укорочена шкіряна куртка – незамінний верхній одяг для прохолодної пори року, який допомагає виглядати стильно, зухвало, сексуально і витончено. У наступному сезоні можна сміливо вибирати шкіряні куртки яскравих кольорів.

В якості верхнього одягу на осінь 2020 року відмінно підійде шкіряний плащ в мінімалістичному стилі. Класичний крій + зухвала шкіра – це яскрава суміш, яка додасть вашим аутфітам необхідну перчинку.

Стильний і сучасний look можна сміливо зібрати в цьому сезоні за допомогою шкіряних кюлот і шкіряного жакета. Туфлі з квадратним мисом і об’ємна брендова сумка відмінно завершать стильний образ.

Шкіряні штани легкого оверсайз розміру з високою талією гармонійно поєднуються з білою базовою футболкою, а також шкіряним жилетом.

Фото: lindabrown.diary
Також читайте: ОСІННІЙ ОФІСНИЙ СТИЛЬ 2020: ІДЕЇ, ЯКІ НАДИХНУТЬ ВАС НА СТВОРЕННЯ ШЕДЕВРІВ (+40 ФОТО)

Нове

Популярне