Нове

Педан розповів, чому не показує своєї дружини

Український шоумен і телеведучий Олександр Педан повідомив, що його дружина не хоче публічності, тому не дозволяє йому публікувати в мережі спільні фотографії. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram. Повідомляє інтернет-видання “ГОРДОН”.

“Колись давно ми сіли з дружиною поспілкуватися на цю тему. Інна сказала, що не хоче публічності. Тому я виставляю фото тільки тоді, коли вона дозволяє”, – написав Педан.

Він підкреслив, що, незважаючи на відсутність дружини в його мікроблозі, вони разом проводять багато часу і мають спільні інтереси.

“Одне з останніх спільних хобі – велосипед. Ми разом катаємося в середньому по 15–20 км на день. Вважаю, що кохання – це коли ти поважаєш вибір свого партнера і робиш усе, щоб йому було комфортно”, – підсумував Педан.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

ДЕ МОЯ ДРУЖИНА? Мені постійно пишуть в дірект, що «ти всюди без дружини», «чому відпочиваєш сам»?, «чому не показуєш жінку?» і тд. Пояснюю. Колись давно ми сіли з дружиною поспілкуватися на цю тему. Інна сказала, що не хоче публічності, вона не вважає себе такою людиною. Дружину влаштовує таке життя, наша сім’я, діти. Тому я виставляю фото, відео лише тоді, коли вона дозволяє це робити. Але окрім дітей, щасливої сім’ї, 16 років спільного життя, у нас є багато спільних захоплень. Ми мандруємо разом, нещодавно були, до речі, на українському фестивалі Wave в стилі Burning Man. Відвідали Арабатку, як колись 16 років тому під час медового місяця після весілля☺️ Ромаааантика😍 Одне з останніх спільних хобі – велосипед. Ми купили собі цей вид транспорту і разом катаємося в середньому по 15-20 км в день. Я вважаю, що кохання – це коли ти поважаєш вибір свого партнера і робиш все, щоб йому було комфортно. У нас саме така історія. Всім любові, цьом❤️ #дедружинапедана #покажітьінну #покажидружину #шозачоловік

Допис, поширений Oleksandr Pedan (@pedanos)

Нове

Популярне