Нове

Гарний повсякденний манікюр

Будь-яка дівчина хоче виглядати чарівно. Також не варто забувати про стан своїх рук. Саме для цього так необхідний гарний манікюр, який додасть образу неповторності і підкреслить достоїнства.

Повсякденний манікюр відрізняється в більшості випадків світлими відтінками з простим і не привертає особливої ​​уваги декором. Відмінно підійдуть для створення манікюру бежеві і нюдові відтінки. Також можна розглянути пастельні кольори. Вони також чудово гармонують з багатьма образами і поєднуються з будь-яким одягом.

Ідеально підійде звичайний класичний френч. Він не вимагає особливих зусиль для виконання. У вигляді декору можна додати стрази або блискітки. Також варто розглянути нюдові відтінки із застосуванням фольги і втірки.

З таким манікюром відмінно буде гармоніювати елемент геометрії. Тонкі чіткі лінії надають строгість і самодостатність. Не варто забувати про ніжний градієнт в нюдових або бежевих відтінках. Додатково можна додати розпис або виконати манікюр в стилі мінімалізму.

Ніжності і жіночності додадуть візерунки і вензелі. вони завжди знаходяться в тренді і прекрасно грають свою роль як елемент декору. У цьому сезоні також можна покривати нігтики окремими різними відтінками близькими по тональності.

Також читайте: ГОТУЙ НІГТІ ВЛІТКУ. 5 ДИЗАЙНІВ МАНІКЮРУ, ЯКІ БУДУТЬ В ТРЕНДІ ЦІЄЇ ОСЕНІ

Нове

Популярне