Нове

Сергій Бабкін розповів про те, як зраджував дружині

Український виконавець Сергій Бабкін та його кохана дружина Сніжана є однією з найяскравіших пар українського шоу-бізнесу. Втім, як виявилося, закохані переживали страшні кризи в стосунках й на щастя, їм вдалося їх подолати.

Під час свого інтерв’ю для Маші Єфросиніної Сергій розповів історію про те, як зраджував дружині. На питання телеведучої, за що б він хотів вибачитися перед жінкою, чоловік зізнався, що одного разу зробив їй неймовірно боляче, про що шкодує і досі. Повідомляє інтернет-видання “ВОНА“.

За його словами, в той страшний день, жінці приснився дивний сон в якому співак розглядає різних ляльок Барбі й знизує плечима. Звісно, через деякий час Сніжана дізналася про його зраду. Під час сварки чоловік заявив, що це усе її домисли, розлютився й накричав на неї. Втім, потім пішов до ванної кімнати й почав ридати. Коли жінка зайшла до нього, то все зрозуміла й почала збирати свої речі. Бабкін одразу почав просити вибачення в неї на колінах й благав трішки часу, аби усе владналося.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Вы часто спрашиваете и сегодня я хочу рассказать вам о «домашних обязанностях». Каких-то их делений в нашей семье нет. «Ты делаешь это, а ты это» – на мой взгляд так неверно. Вопрос в том, единое вы целое или нет. Если вы разные части, тогда окей «это делаю я, это – ты». А если вы единое целое, то у вас будет по-другому. Тут все построено на ощущении, на внимательности, на том что бы помочь, сделать приятно. Если ты ничем не занят, то ты как радар – крутишься и ловишь сигналы. Направился туда, увидел, что что-то нужно. Конечно, я не позволяю супруге выносить мусор, брать тяжелые вещи, допустим лестницу и т.д. А в остальном, мы все делаем сообща, все вместе. И на мой взгляд, что все-таки мы, мужчины, должны быть более внимательными. Это же не сложно следить, помимо своих каких-то дел, которые ты себе наметил, спрашивать себя – чем я могу быть полезен? Тут должна быть инициатива, желание, внимание и уважение. Это должно быть в радость. А как мне кажется, что истории про разделение обязанностей, это не звоночек, а огромный колокол, что, ребята, у вас уже проблемы. Это ни гармония, ни идиллия. ⠀ #HeForSheAtHome #HeForSheВдома @heforshe_ukraine

Допис, поширений Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official)

Нове

Популярне