Нове

Готуй нігті влітку. 5 дизайнів манікюру, які будуть в тренді цієї осені

У нас залишилося ще два тижні, щоб попрощатися з літом, а також з кислотними, яскравими відтінками манікюру. На зміну йде осінь зі своїми трендами. Хочеш дізнатися, який манікюр буде на піку популярності в найближчі три місяці? Тоді читай статтю до кінця!

Глибокий і насичений

В осінньому манікюрі на перший план виходять відтінки, які зустрічаються в природі: пурпурний, бордовий, червоний, помаранчевий. Це може бути покриття в один тон. Також можна прикрасити частину нігтів золотими або срібними кульками.

Мінімалізм

Так, мінімалізм як і раніше в моді. Якщо ти любиш спокійні лаки бежевого і пастельного відтінків, то цієї осені ти будеш в тренді. А щоб манікюр виглядав цікавіше, можна додати мінімалістичний дизайн. Невеликі точки, стрази, акуратні малюнки.

Мармур

Мармуровий манікюр – тренд осені 2020. Легкі розводи, нагадують кам’яну поверхню мармуру, виглядають дуже витончено. Розводи можна робити як з близьких один до одного відтінків, так і з контрастних.

Геометрія

Геометричні малюнки теж залишаться в тренді. Чи робити манікюр яскравим або спокійним, вирішувати тільки тобі. Обидва варіанти вітаються.

Малюнки

А куди ж без осінніх принтів? Фанатки малюнків на нігтях можуть сміливо експериментувати. Листочки, гілочки горобини, лисички і безліч інших осінніх малюнків і наклейок будуть актуальні в наступні три місяці.

Також читайте: ОСІННІЙ МАНІКЮР В СВІТЛИХ ТОНАХ 2020

Нове

Популярне