Нове

Які джинси вибрати на осінь 2020: головні тренди

Джинси – це незамінний елемент жіночого гардероба, у кожної жінки є не одна модель. Джинси можна носити з чим завгодно, як з простою футболкою і кросівками, так і з елегантною блузкою і підборами. При правильній стилізації вони підійдуть для будь-якого випадку. Крім звичної класики, кожен сезон дизайнери представляють нові тренди. Які джинси вибрати восени 2020? Про це читайте нижче.

Отже, які джинси вибрати на осінь 2020: головні тренди.

Широкі джинси

Широкі джинси стали дуже популярні в минулому році і в цьому нічого не зміниться. Це відмінний вибір для холодної погоди, особливо якщо вибрати утеплену модель. Такі модні будинки як, Gucci, Halpern, Christian Dior, Max Mara і Chloe додали їх в свої осінні колекції 2020 року. Це оригінальний і стильний вибір для будь-якого випадку.

Джинси-кюлоти

Останнім часом кюлоти стали неймовірно популярні, навіть увійшли категорію «маст-хев». Тому немає нічого дивного в тому, що джинси-кюлоти будуть актуальні в моді восени 2020 року. Ідеальний вибір для створення образу в вінтажному стилі. Носити їх краще всього з обтягуючим верхом, щоб підтримати баланс.

Джинси кльош

Ще одна модель, яка повернулася в світ моди. Джинси-кльош були актуальні в 70-і роки, потім повернулися в 90-х і зараз підкорюють 2020 рік. Це тренд не тільки на осінь, а й на весь 2020 рік. Підійдуть такі джинси всім жінкам, незалежно від фігури, оскільки такий фасон буде візуально подовжувати ноги.

Доповнювати джинси-кльош найкраще взуттям на підборах. Підійде як для повсякденної прогулянки, так і для більш формальних випадків.

Вузькі джинси

Джинси скінні це вже класика жіночого гардероба. Справа в тому, що вони актуальні в будь-якому випадку і в будь-який час року, незалежно від трендів. Вони зручні і носити їх можна абсолютно з усім. Восени 2020 року носіть їх з високими чобітьми або ж з короткими черевиками. Будь-який варіант буде виглядати стильно.

Рвані джинси

Останнім часом рвані джинси втратили свої позиції. Але восени 2020 все зміниться, рвані джинси знову в справі. Наступної осені будуть актуальні широкі і вільні рвані джинси. У поєднанні з толстовками вийде стильний образ.

Джинси з підворотами

Джинси з підворотами, які вирували в 2010 знову повернулись на модну сцену. Найкращим вибором будуть моделі з широкими підворотами. Тому якщо джинси довгі, то не варто засмучуватися, просто підверніть їх і вони стануть модними.

Джинси-бойфренди

Джинси-бойфреди це вже відома всім модель, яка стала своєрідною класикою для осіннього сезону. Такі джинси підійдуть усім жінкам, незалежно від фігури і віку. Носити восени 2020 їх можна по-різному. Зі светром і ботильйонами, з жіночною блузкою, чобітьми і класичним пальто.

Також читайте: МОДНИЙ ОДЯГ ПРИЙДЕШНЬОЇ ОСЕНІ: ЩО НАДІТИ

Нове

Популярне