Нове

Вибираємо модні блузки на осінь 2020 року

Блузки з кожним сезоном стають все більш популярними серед сучасних дам. Знамениті гуру моди поділилися з нами бездоганними моделями осінніх блуз, які варто придбати в наступному сезоні, щоб створювати елегантні та витончені повсякденні, а також святкові луки.

Білі однотонні моделі блуз з глибоким «V» -подібним вирізом, а також квадратним декольте стануть для багатьох красунь незамінною паличкою-виручалочкою восени 2020 року. Однотонні моделі блуз з пишними і об’ємними воланами виглядають казково святково і сучасно.

Шифонові блузи благородних кольорів, асиметричного крою і з пишними рукавами «ліхтариками» твір мистецтва, який зможуть собі придбати в наступному сезоні сучасні модниці різного віку.

Блузи з об’ємними бантами – шикарна модель, яка додасть вашим повсякденним осіннім аутфітам шарм, дорожнечу і романтичність.

Мереживні блузи з натурального льону з об’ємними рукавами, басками, а також квадратним вирізом в зоні декольте безпрограшний варіант осіннього вбрання, який відмінно доповнить будь-який стилістичний аутфіт і додасть йому романтичну і витончену нотку.

Нестандартна і незвичайна модель блузи з ґудзиками на спині – додасть родзинку осіннім аутфітам в 2020 році.

Блуза трендового м’ятного відтінку з пишними манжетами легкого оверсайз розміру ще один успішний варіант, завдяки якому можна скласти величезну кількість колоритних і пам’ятних осінніх образів.

Блуза зі складками, високими манжетами і пишними рукавами «ліхтариками» -беспроігришний варіант, до якого сучасні гуру моди радять придивитися всім любителькам ніжних і жіночних образів.

Ще один колоритний і нестандартний варіант стильної і сучасної блузи – це модель з широким коміром і ніжною контрастною вишивкою. Квіткові мотиви на нетривіальному комірі додадуть родзинку і жіночність романтичним натурам.

Однотонні блузи-сорочки з коротким рукавом і широким круглим коміром – тренд наступного сезону. За допомогою подібної моделі блузи можна скласти ідеальний мінімалістичний аутфіт, який підійде, як юній, так і зрілій сучасній модниці.

Блузки всіх відтінків зеленого будуть вітатися прийдешній осені. Великі контрастні ґудзики срібного кольору + короткі рукава «ліхтарики» шикарна модель, яка прикрасить собою сірі осінні будні.

Блузи, виконані з прозорих і напівпрозорих тканин в комбінації з сексуальним шовком – це нове віяння сучасної моди.

Також восени можна купувати блузку-сорочку в трендовий принт «смужка» з контрастним коміром-стійкою.

Блузи яскравого лаймового, а також оранжевого кольору з об’ємними бантами, а також об’ємним коміром «дзвіночок» допоможуть вам в наступному сезоні виглядати сучасно.

Також читайте: МОДНИЙ ОДЯГ ПРИЙДЕШНЬОЇ ОСЕНІ: ЩО НАДІТИ

Нове

Популярне