Нове

Манікюр на вересень 2020

У цій статті постараємося надихнути вас, наші читачі, на свіжий осінній манікюр. Ми підібрали цікаві і стильні ідеї дизайну нігтів на початок осені. Приємного перегляду!

Трендові осінні дизайни

Якщо в душі ще літо, сміливо вибирайте яскраві фарби. Однак, варто віддати перевагу холодним відтінкам – це підкреслить перехід на “осінню сторону”.

Вибираючи дизайн, не забувайте про тренди:

  • для тих, хто любить стриманість, підійдуть однотонний манікюр і всі варіанти в стилі “мінімалізм”, коли лаконічний дизайн прикрашає 1-2 пальчики.
  • для тих, хто любить і не боїться експериментів, підійдуть, наприклад, дизайни в стилі арт, анімал або абстракція. В такому випадку лаконічні прикраси можуть бути присутніми на багатьох пальчиках.

Стильна однотонка на осінь

Якщо хочеться зберегти єдність образу, вибирайте однотонні рішення. Для осені, коли природа вже починає в’янути, ідеально підходять приглушені спокійні відтінки в матовому виконанні:

Однотонку легко перетворити в цікавий дизайн навіть без використання інших відтінків. За допомогою одного чорного кольору виходить ось такий стильний строкатий манікюр:

Крім однотонних варіантів, в тренді – комбінування різних кольорів. Подивіться, як вдало підібрано поєднання на фото нижче:

Також читайте: МАТОВІ НОВИНКИ МАНІКЮРУ НА ДОВГІ НІГТІ. СЕЗОН ОСІНЬ 2020 РОКУ

Нове

Популярне