Нове

Модний одяг прийдешньої осені: що надіти

Осінь – це пора затишних светрів, м’яких пледів і ароматної кави. Тому і одяг на осінь ми намагаємося вибрати максимально комфортний і затишний. А якщо для Вас осінь – сумна пора, то підніміть собі настрій цікавими осінніми трендами, тим більше, що їх дуже багато! Давайте разом розглянемо тренди осені 2020!

1. Високі рукавички

Рукавички – невід’ємний аксесуар холодних сезонів. Вони захищають нашу ніжну шкіру від вітру і холоду. А також вони дуже елегантні, стильні і надають образу дорогого шику. У минулих роках були популярні короткі рукавички, звичні всім. У цьому на перше місце вийшли високі рукавички.

Високі рукавички виглядають шалено елегантно, дорого і привабливо. Вони додадуть образу сексуальної строгості. Я раджу робити акцент на них, наприклад, носячи їх з коротким рукавом, якщо дозволяє погода!

2. Трикотаж

Трикотаж був популярний і в минулому році, але в цьому він став ще більш популярним. У багатьох склалися не дуже хороші враження про трикотаж, адже раніше він виглядав дешево і зовсім не стильно. Зараз трикотаж став шалено якісним, він виглядає дорого, а також додає затишку образу.

З трикотажу будуть популярні різні види одягу: светри, костюми, сукні та спідниці. А також багато іншого. Вибирайте трикотаж на свій смак!

3. Вовняний костюм

Брючні костюми популярні не перший рік. Це пов’язано з високою популярністю ділового стилю. Їх носять дуже активно і їх люблять багато жінок. Але в звичайному костюмі не так тепло, тому восени і, можливо, взимку будуть дуже популярні костюми з вовни.

Вони виглядають більш затишно, ніж класичний костюм. А також в них Ви точно не замерзнете. На перших порах з ним навіть не потрібно носити куртку. А після можна стильно поєднувати його з пальто!

4. Шкіра

Як і раніше шкіра залишається одним з найпопулярніших матеріалів цього року. З неї будуть популярні багато речей: спідниці, сукні, брюки, сорочки і так далі. Але, так як це осінь, особливо стильно буде виглядати верхній одяг зі шкіри. Це не тільки звичні всім шкірянки.

Незвичайно стильними в цьому році будуть шкіряні тренчі і пальто. Вони виглядають незвично і дуже стильно. Спробуйте приміряти їх на себе!

5. Краватка

Цього року одяг з чоловічого гардероба все більше переходить в жіночий. Адже як красиво на жінці сидять речі “чоловічого” типу. Восени 2020 будуть популярні класичні краватки. Їх можна носити з сорочками, жакетами, брючними костюмами.

Вони ідеально впишуться в діловий стиль жінки. Це виглядає сексуально, строго і дуже стильно.

Також читайте: ТУФЛІ ДЛЯ ОСЕНІ 2020: МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ МАЙБУТНЬОГО СЕЗОНУ

Нове

Популярне