Нове

Туфлі для осені 2020: модні тенденції майбутнього сезону

Туфлі – один з головних аксесуарів для будь-якої жінки. Правильне взуття не тільки зручне і красиве. Вдало підібрана пара робить будь-який образ цілісним і завершеним, поєднується з основними предметами базового гардероба, здатне прослужити не один сезон.

Ідеальний вибір для будь-якого випадку – човники на середньому каблуці.

Однак наступної осені дизайнери пропонують не обмежуватися класичними моделями. Модні тенденції цього року, засновані на сміливому різноманітті форм, матеріалів і варіантів декору, знайшли відображення і в жіночому взутті.

Матеріал

Туфлі з натуральної шкіри доречні завжди, незалежно від модних трендів. Восени 2020  популярності набувають лаковані моделі. Класична матова шкіра і замша також доречні. Припустимо анімалістичні принти. Але поєднувати такі туфлі краще з нейтральними базовими елементами гардероба.

Для сухих, теплих днів підійдуть моделі взуття, виконані з атласу, бавовни або парусини. Туфлі з текстилю вимагають ретельного догляду і акуратного носіння. Вони легко брудняться, з часом виглядають неохайно, псують образ.

Модель

Восени 2020 дизайнери не змогли прийти до спільного рішення, яка ж модель стане найпопулярнішою. На модних показах можна помітити туфлі:

  • з довгим гострим носом або квадратним носком;
  • масивним квадратним каблуком або тонкою шпилькою;
    на високій платформі або на низьких акуратних підборах-чарці.

Вибір залишається за жінками

За рахунок зручності і комфорту особливої ​​популярності набувають лофери і черевики-оксфорди. Вони відмінно підходять під всі стилі в одязі, поєднуються зі спідницями, сукнями, брюками будь-якої довжини і моделі.

Модні тренди

Незважаючи на різноманітність моделей і матеріалів, можна помітити загальні тренди, які об’єднують нові лінійки взуття, представлені дизайнерами на модних показах:

  • контрастні поєднання кольорів (чорний з білим, синім або золотистим, червоний з бежевим, синій з сріблом);
  • великі пряжки на ремінцях або верхній частині;
  • незвичайна форма каблука;
  • банти на п’яті;
  • ланцюжки (як ремінець або елемент декору);
  • V-подібний виріз носка.

В тренді найрізноманітніші кольори і відтінки. Для осені підійдуть туфлі шафранового, всіх відтінків червоного, пісочного, помаранчевого, синього, зеленого кольорів. Поєднувати їх краще з класичними тренчами і пальто бежевого, сірого або будь-якого іншого базового, нейтрального відтінку.

Сучасна мода дозволяє поєднувати туфлі практично з будь-яким одягом: джинсами, спортивним стилем, класичним костюмом або звичними сукнями. Важливо навчитися правильно вибирати колір, матеріал і модель, відчувати стиль і створювати модні образи.

Також читайте: ОСІННІЙ ІТАЛІЙСЬКИЙ СТИЛЬ 2020: ІДЕЇ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ВИГЛЯДАТИ СПОКУСЛИВО (+20 ФОТО)

Нове

Популярне