Нове

Готуємося до осені. Актуальні штани майбутнього сезону

Штани – маст-хев кожної жінки, і не тільки восени. Однак сучасна мода не може похвалитися постійністю, тому, щоб виглядати стильно, необхідно при складанні лука враховувати свіжі тенденції кожного сезону. З цієї статті ви дізнаєтеся, які штани будуть актуальні вже практично через місяць, що допоможе створити неповторний і цікавий образ.

З шкіри

Головний тренд цієї осені – штани зі шкіри. Причому в числі фаворитів опиняться не тільки обтягуючі, але і досить вільні моделі. Варіацій таких брюк безліч – від палаццо до бананів або галіфе.

Якщо говорити про забарвлення, то чорний колір помітно поступається позиціями. На зміну йому приходить синій, ліловий і жовтий. Їх ви можете носити як яскравий елемент вбрання, так і в якості складових монохромних образів, що виглядає дуже цікаво. При цьому не потрібно компонувати повністю ідентичні за гамою речі, нехай вони відрізняються один від одного хоча б на один тон.

Широкі

Підходять широкі штани як для офісних, так і повсякденних сетів. Компонувати такі рекомендується з приталеними блузами, тонкими светрами або ж водолазкою.

Головне, при складанні образів з палаццо, дотримуватися незаперечного правила – штани слід надягати тільки з взуттям на підборах. В іншому випадку ви ризикуєте виглядати безглуздо.

Кльош

Дивно, але кльош можуть дозволити собі навіть дами з формами, якщо, звичайно, посадка і розмір будуть правильно підібрані. При дотриманні цих умов вдасться візуально скорегувати фігуру, що також йде в плюс даного фасону нарівні з його привабливістю.

Якщо ви є володаркою пишних стегон, зупиніть вибір на не сильно обтягуючих варіантах, кльош який починається від коліна.

Класичний варіант

Серед класичних моделей найбільш підходящу собі зможуть знайти і худенькі, і повні жінки. Головні особливості подібних брюк – лаконічність, відсутність декоративних елементів і універсальність. Вони однаково добре виглядають як з взуттям на підборах, так і на плоскій підошві.

Жінкам з пишними формами слід відмовитися від штанів в клітку, тому як такий принт візуально розтягує силует по горизонталі, додаючи непотрібні сантиметри.

Банани і галіфе

Обидва фасони брюк підходять жінкам практично будь-якого віку, за винятком, мабуть, дам за 50. Вони ідеально поєднуються з витонченим взуттям на тонких підборах, але цілком підходять і до чобіт з широкою халявою.

Картаті

Клітка – традиційний осінній принт, тому не дивно, що в майбутньому сезоні “картата” ейфорія охопила багатьох модниць.

Серед найактуальніших кольорів класична чорно-біла і чорно-червона, а також варіанти з жовтими, зеленими, фіолетовими вкрапленнями.

Якщо є проблема зайвої ваги, вибирайте брюки в світлих тонах, де клітина представлена ​​”гусячою лапкою”. Подібне поєднання зробить фігуру стрункішою.

Укорочені

Серед актуальних укорочених штанів – палаццо, кюлоти, скінні, “дудочки” та інші. Всі, не рахуючи кюлотів, допускається носити всім жінкам незалежно від статури. Причина по якій кюлоти є винятком криється в тому, що вони створюють додаткову горизонталь, яка значно міняє пропорції фігури.

Модні кольори

Незважаючи на те, що осінь гарною погодою радує вкрай рідко – це не привід для нудьги. Тому відкладіть чорні і сірі штани на дальню полицю і придбайте більш яскраві та неординарні.

На піку популярності цієї осені опиняться варіанти у бузковому, червоному, блакитному, рожевому і кольорі шафрану. Також в тренді – білосніжні моделі. Назвати їх практичними навряд чи можна, але вони роблять образ неймовірно розкішним і дорогим.

Комбінувати штани білого кольору найкраще з ніжним светром з ангори, шовковою блузкою і стильним жакетом. У такому вбранні ви будете виглядати дивовижно, а навколишні спрямують погляди тільки на вас.

Щодо принтів, то крім клітини, придивитися можна до флористичних мотивів або вертикальної смужки. Також як і раніше буде актуальне “хиже” забарвлення.

Також читайте: ЩО БУДЕ МОДНО ЦІЄЇ ОСЕНІ?

Нове

Популярне