Нове

13 ідей, як скласти модний образ в стилі мінімалізм

Образи в стилі мінімалізм любить кожна дама, вони допомагають виглядати дорого, доглянуто, сучасно і стильно. Нижче представлені шедевральні образи в стилі мінімалізм, які підкорять ваші серця з першого погляду.

Трендовий, універсальний і комфортний для багатьох модниць стиль мінімалізм включає в себе базові речі нейтральних відтінків. Базові брюки з високою посадкою + універсальна оверсайз футболка + жіночне взуття на високих підборах бежевого або нюдового кольору – безпрограшна комбінація речей, яка ідеально підійде як юній, так і зрілій модниці.

Мінімум яскравих деталей і аксесуарів роблять загальну картину образу більш благородною і дорогою. Для завершення будь-якого мінімалістичного лука досить використовувати міні-сумочку базового кольору і шкіряний ремінь.

Бежевий топ + біла оверсайз сорочка + світлі брюки з високою посадкою + поясна коричнева сумка – гармонійний мінімалістичний аутфіт, який освіжає і перетворює зовнішність сучасних дам.

Чорний топ в поєднанні з максі трикотажною білою спідницею ідеально підкреслюють сексуальність жіночної фігури і додають образу нотку романтизму.

Біла футболка, зав’язана в області талії + брючний костюм, виконаний з натурального льону + білі сандалі на плоскій підошві + трендові ретро сонцезахисні окуляри – ідеальний аутфіт для святкового заходу в стилі мінімалізм.

Лаконічність, простота крою, нейтральні базові відтінки і відсутність яскравих деталей – це основні критерії правильного мінімалістичного стилю. Жакет м’ятного кольору + біла футболка + чорні брюки прямого крою + золоті мінімалістичні прикраси – гармонійний look, в якому можна піти на будь-який захід.

Оверсайз сорочка + брюки – безпрограшний і універсальний тандем речей, його можна доповнити трендовими білими кросівками, додати образу жіночності і нотку романтизму допоможуть чорні замшеві Мюлі на невеликих підборах.

Також читайте: ВЗУТТЯ НА ТАНКЕТЦІ – УНІВЕРСАЛЬНИЙ І ПРАКТИЧНИЙ ТРЕНД ЛІТА 2020

Нове

Популярне