Нове

Як носити шорти влітку і виглядати стильно

Шорти – це універсальна річ для літа. І по місту, і на природу, і на пляж, і в клуб – всюди вони доречні. Але, мода змінюється. Які моменти потрібно врахувати, щоб образи з шортами виглядали сучасно, а не відсилали нас в минуле на десять років назад?

Актуальний силует

Якщо раніше було модно натягувати майку, футболку або сорочку в обтяжку поверх шортів або прикривати їх подовженим легким верхом, то зараз силует став повною протилежністю. В тренді об’ємний верх з футболки або сорочки оверсайз, заправлений всередину шортів.

Навіть майку в обліпку потрібно заправляти всередину і підкреслювати це ременем. Ніяких нависаючих над шортами блузок, тунік. Обов’язково робимо акцент на лінії талії, заправляючи хоч десь верх в шорти.

Довжина і посадка

Мікрошорти пішли в минуле, і дизайнери поки не збираються їх реанімувати. Це ж стосується і заниженої посадки. У моду повернулися звичайні людські пропорції.

Тепер посадка повинна бути або високою, або середньою. Дуже популярні високі моделі з защипами і талією paper bag. А довжина йде середня або довгі бермуди і джинсовий аналог велосипедок.

Матеріал і декор

Уважно дивимося на матеріал і декор шортів. По-перше, мінімалізм, який зараз тренд №1, вимагає натуральних тканин і природних і нейтральних відтінків. Ідеальний варіант – це білі або бежеві шорти середньої довжини з щільної бавовни або льону.

По-друге, про декор поки забуваємо. Трендові шорти прості і лаконічні. Єдиний дозволений модою аксесуар – це ремінь. Ніяких дірок, рваних країв, великих підворотів, стразів, паєток, вишивки і т.д.

Аксесуари

Зараз час ременів і поясів. Шорти для актуальних образів можна сміливо поєднувати з великими ременями і поясом, що зав’язується бантом. Ремінь вибирайте або контрастний з потужною пряжкою, або універсальний базовий, який лише позначить талію, але не буде відтягувати на себе увагу.

Правильний верх

Найголовніший штрих в трендовому вбранні з шортами – це верх. Будь-які сучасні модні шорти можна буквально вбити тунікою або топом який вийшов з моди. Актуальна пара для шортів:

  • футболка оверсайз з правильними рукавами і жакетом;

  • вільна біла або небесно-блакитна, бежева, чорна сорочка, яку або частково, або тільки спереду заправляють в шорти;

  • об’ємний топ або короткий в обтяжку;

  • з майкою і жакетом або кардиганом.

  • З боді з коротким або довгим рукавом.

Взуття

Чим простіше наряд, тим цікавіше повинне бути взуття. Підкреслюємо лаконічний вигляд актуальних шортів за допомогою сучасного модного взуття.

Використовуємо для цього Мюлі, шкіряні Пантолети, балетки з вузьким або квадратним носом або драпіровками, човники, кросівки, спортивні сандалі і навіть ботильйони.

Що точно не можна носити зараз з шортами, так це балетки з круглим носом, в’єтнамки і туфлі на височенних підборах з платформою. Ніяких мереживних чобітків або гладіаторів.

Також читайте: МОДНІ ЛІТНІ ТРЕНДИ 2020 ДЛЯ ТИХ, КОМУ ЗА 40: ПРИГОЛОМШЛИВІ ПРИКЛАДИ (+15 ФОТО)

Нове

Популярне