Нове

ТОП-10 трендів взуття на осінь 2020: огляд свіжих новинок

Якщо ви звикли продумувати все заздалегідь, то саме час познайомитися з тенденціями взуття на осінь 2020. Серед актуальних в цьому сезоні дизайнери представили чимало різноманітних варіантів, здатних задовольнити смаки навіть найвимогливіших модниць.

Взуття в яскравому виконанні

Холодна пора року – не привід відмовлятися від яскравих фарб, тому дизайнери пропонують радувати себе в майбутньому сезоні моделями соковитих кольорів. Яскравими можуть бути не тільки витончені туфельки, а й чоботи і черевики. Особливо популярними стануть моделі з абстрактним принтом, квітковими мотивами і імітацією водних розводів.

З хутром

Цікаве рішення – хутряні вставки на взуття, які можуть вдало перегукуватися з анімалістичним принтом, шнурівкою і стрічками. При цьому присутнім він може бути як на черевиках і чоботах, так і на спортивному взутті. Головне, віддавайте перевагу хутру з коротким і кучерявим ворсом, на зразок того, що можна зустріти у баранчика.

В армійському стилі

Новинкою даний тренд назвати складно, тому як чоботи в стилі мілітарі актуальні були ще в тому році. Однак на цей раз дизайнери пропонують ще більше цікавих рішень, які захистять вас і в холод, і в сльоту.

Футуристичне взуття

Варіант для сміливих експериментаторів, бажаючих відчути себе гостею з космосу. Виконане взуття в футуристичному стилі в основному з металізованої шкіри або з доповненням у вигляді блискучих паєток. Більше того, політ фантазії дизайнерів на цьому не закінчується, оригінальними будуть також підбори і підошва.

Високі чоботи

Один з головних трендів майбутнього холодного сезону – чоботи, які не належать ні до ботильйонів, ні до ботфортів. Оптимальна їх висота сягає коліна своєї власниці. Колірна гамма тут різноманітна – від білого і бежевого, до темно-коричневого і червоного.

З шипами, заклепками і ланцюжками

Багато ланцюжків не буває – мабуть, саме так думали творці модних пар взуття на осінь 2020. Тому, чим більше переплетень на ваших черевичках, тим краще. Нехай вони створюють правильний акцент на витончених щиколотках і підйомі ноги. Також увагу можна звернути на варіанти з заклепками і шипами.

З гострим носком

Незалежно від того, що ви вирішите придбати, туфлі, чоботи або ботильйони, придивіться до моделей з гострим носом. Вони як ніколи будуть актуальні в холодний сезон. Підбори тут не грають особливої ​​ролі, вони можуть бути низькими або високими, у вигляді шпильки або стійкими квадратними.

З квадратним носком

Не любите взуття з гострим носком? Не біда. Якщо виберете модель з квадратним мисом теж будете в тренді. Також модні будинки знайшли компроміс для двох протиборчих “таборів” і представили варіант у вигляді сміливого тандему звуженого і квадратного носка.

Принтовані

Взуття з принтом не може не привернути на себе увагу. За прогнозами актуальними будуть хижі і квіткові орнаменти. При цьому принт дизайнери вирішили доповнити фактурою, що зробить взуття ще більш цікавим.

Спортивне взуття

У майбутньому сезоні це не тільки злегка видозмінені кросівки, але і черевики в спортивному стилі на значній платформі, доповнені високою шнурівкою і кольоровими вставками або ж представлені в однотонному виконанні.

Також читайте: ВЗУТТЯ НА ТАНКЕТЦІ – УНІВЕРСАЛЬНИЙ І ПРАКТИЧНИЙ ТРЕНД ЛІТА 2020

Нове

Популярне