Нове

Сукня плісе: найактуальніші тренди сезону 2020

Сукня плісе: 15 ідей, щоб виглядати ефектно і надзвичайно
Today

Безумовно, в гардеробі будь-якої дівчини і жінки мають бути присутні як мінімум кілька суконь. Одна з яких буде сукня-плісе. Сьогодні дана модель сукні стає все популярнішою. Але не секрет, що подібний фасон може підійти не кожній панночці. Адже, щоб виглядати ефектно і надзвичайно, сукня-плісе має ідеально сидіти на фігурі. Тому давайте сьогодні розглянемо найпопулярніші в цьому сезоні сукні і дізнаємося, з чим вони будуть чудово поєднуватися.

Сукня з спідницею плісе

Завдяки плісированому низу сукні, є можливість приховати вузькі стегна і додати обсягу в цю зону. Якщо вибирати сукню зі спідницею плісе, то можна вдало замаскувати животик. Для худеньких дівчат така сукня є самим ідеальним варіантом, оскільки надає пишності образу.

Біла сукня плісе

У майбутньому літньому сезоні, більшість відомих будинків моди вирішили зануритися в минуле, адже мода циклічна і все періодично повторюється. Саме тому довга біла сукня з дрібною складочкою знову популярна. Дівчина або жінка в такій сукні однозначно буде ніжною, жіночною, тендітною і звичайно ж беззахисною.

Чорна сукня плісе

У разі, якщо ви хочете, щоб ваш образ був зухвалим і seksуальним, то варто вибирати коротку чорну сукню плісе.

Шифонова сукня плісе

Ідеальною сукнею на літній сезон буде сукня без рукавів, виконана з повітряного шифону. Плісировка у такої сукні повинна бути зверху. Сукня такого типу буде чудово виглядати в синіх і рожевих відтінках. Даний наряд вважається універсальним, оскільки в ньому можна ходити як на роботу, так і на побачення.

Сукня плісе довга

В основному, всі довгі сукні-плісе виконані з шифону. Підкладка у таких суконь може бути як до рівня коліна, так і по всій довжині сукні. Фасон такої сукні ідеально підійде для дівчат, у яких осина талія і стрункі ніжки. Оскільки довга сукня-плісе більше є літньою, то воно буде ідеально поєднуватися з відкритими босоніжками.

Сукня гофре плісе

Не слід плутати гофре і плісе. Адже сукні з гофре відрізняються досить об’ємними складками з однакових сторін. На вигляд вони нагадують гармошку. Сукню гофре варто вибирати з найлегших і тонких тканин, оскільки завдяки струмливому матеріалу складки будуть набагато красивіші. Крім цього, сукня з гофрованої тканини виглядає дуже пишно. Дівчатам з формами купувати такі сукні не варто, інакше будуть видні всі недоліки.

Сукня плісе для повних

Даний тип сукні може дозволити собі не тільки худенька панянка. Світ моди постійно розвивається, і випускаються все більше новинок для дівчат і жінок в тілі. Тільки пам’ятайте, особливості даних суконь в тому, що через велику кількість складок всі недоліки можуть бути видні. Повним дівчатам і жінкам варто вибирати приталені моделі.

Літня сукня плісе

Багато дівчат дуже люблять носити в літню пору різні сукні. І щоб в жарку пору в сукні було комфортно і зручно, більшість схиляються до вибору одягу з тонкого і повітряного матеріалу. Завдяки таким тканинам в майбутньому сезоні дуже популярними будуть багатоярусні моделі в поєднанні з плісе.

Стильні ідеї з чим носити плаття плісе

Пам’ятайте, що завдяки плісе можна без зусиль створити розкішний образ. Саме плісировані сукні здатні подарувати розкіш і жіночність абсолютно кожній жінці і дівчині.

Фото: instagram nena_kay_, maryorton, liketoknow.it, stylemecurvy

Також читайте: ЛІТО В ФРАНЦУЗЬКОМУ СТИЛІ: РОБИМО СТАВКУ НА ЖІНОЧНІСТЬ

Нове

Популярне