Нове

Взуття на танкетці – універсальний і практичний тренд літа 2020

Взуття на танкетці – універсальний і практичний тренд літа 2020 року, який гармонійно впишеться в будь-який святковий, а також повсякденний жіночний образ. У даній статті ви дізнаєтеся, як правильно скласти і перетворити до невпізнання свій аутфіт за допомогою трендового сучасного взуття на танкетці.

Жіночна сукня в стилі «бохо» прикрашена трендовим квітковим принтом яскраво-червоного кольору + капелюшок + взуття на танкетці – відмінне базове поєднання речей, яке підійде для спекотної літньої погоди.

Міді спідниця на запах виконана з благородного шифону + базова однотонна футболка + плетена сумка «бочонок» + взуття на актуальній танкетці – легкий і невимушений літній образ.

Біла сукня з елегантними плечима «метеликами», акцентом на талії в довжині міді гармонійно і виграшно перегукується з білими босоніжками на високій танкетці. Завдяки правильно обраного взуття можна зробити жіночі ніжки довшими, стрункими і витонченими.

Шифонова спідниця в дрібний принт «горошок» + жіночний білий топ на тонких бретельках + білі босоніжки на танкетці – безпрограшний варіант образу, який підійде, як на кожен день, так і для особливого святкового заходу.

Оверсайз бежева сукня максі довжини + плетена сумка круглої трендової форми + капелюшок + актуальні в новому сезоні ретро сонцезахисні окуляри + шльопанці на танкетці – літній і жіночний образ, який підійде модниці будь-якого вікового діапазону і різної статури.

Блузка зі спущеними плечима і жіночними повітряними рюшами в трендовий принт «смужка» + білі базові штани прямого крою з високою посадкою + брендова міні-сумочка + бежеві босоніжки на високій танкетці – ідеальне поєднання базових речей, завдяки якому будь-яка модниця буде виглядати молодо, стильно і сучасно.

Білосніжний топ з пишними рукавами + джинсові кюлоти + сандалі на танкетці і тонкими палітурками – повсякденний стильний аутфіт.

Оверсайз біла блузка + базові джинси + трендові в новому сезоні сандалі на танкетці – бездоганно зібраний look, який може сміливо приміряти на себе модниця будь-якого віку.

Смугаста сорочка легкого оверсайз розміру + об’ємна плетена сумка + джинси прямого крою небесно-блакитного відтінку + сандалі на танкетці – повсякденний, легкий і невимушений аутфіт, який закохає в себе багатьох сучасних модниць.

Взуття на танкетці в новому сезоні можна сміливо «подружити» в одному тандемі з базовим світлим топом, оверсайз жакетом, об’ємною плетеною сумкою, а також базовими джинсами з високою посадкою.

Синя сукня-халат з акцентом на талії в мінімалістичному виконанні гармонійно перегукується з трендовим взуттям.

Стильний і сучасний повсякденний мінімалістичний аутфіт у будь-якій красуні може вийти завдяки чорному топу з пишними рукавами, білими штанами кльош, об’ємною плетеною сумкою, а також стильним босоніжкам на танкетці.

Також читайте: ЛІТО В ФРАНЦУЗЬКОМУ СТИЛІ: РОБИМО СТАВКУ НА ЖІНОЧНІСТЬ

Нове

Популярне