Нове

Літо в французькому стилі: робимо ставку на жіночність

Що таке французький стиль в одязі? Як одягатися так, ніби ви тільки зійшли з вулиць Парижа? Розповідаємо детально на прикладі літніх образів. Додаємо в свої повсякденні наряди трохи французького шику, жіночності та витонченості.

Сукня на бретелях

Сукні на тонких бретельках завжди виглядають неймовірно жіночно! Не обов’язково ретельно стежити за трендами, щоб розуміти – така сукня буде актуальна не тільки цього літа, але і на кілька років вперед. Пам’ятаємо про те, що з такою сукнею не припустимі визираючі бретелі від спідньої білизни – вибирайте моделі ліфів без лямок, або зовсім носіть сукні влітку без білизни.

Сукня на запАх

В цілому, сукні завжди будуть відображенням жіночності в гардеробі. Але саме сукні на запАх дають той найніжніший літній настрій – особливо якщо вони пошиті з легких матеріалів, які красиво грають на вітрі. Зрозуміло, щоб сукня красиво майоріла, довжина її повинна бути міді або навіть максі. Сукня на запАх – це французька класика, актуальна з року в рік.

Топи

Влітку топів багато не буває – тут не посперечаєшся. Однозначно варто придивитися до моделей в пастельній гамі: лавандовий колір буквально став іконою цього літа. Крім того, любителям паризького шику однозначно варто придивитися до топів з об’ємними рукавами і цікавим квадратним вирізом горловини.

Спідниці міді

Саме спідниці в довжині міді дають самі елегантні літні поєднання. На жаркий сезон можна вибирати принтовані моделі – в квіточку, наприклад, або з тваринним принтом. Хочете більш універсальну спідницю – беріть гладку і однотонну, наприклад, сатинову в пастельному відтінку. Поєднуйте з найпростішими базовими верхами – це додасть той самий французький настрій.

Еспадрильї

Говорячи про літній гардероб в французькому стилі, не можна обійти стороною взуття – еспадрильї. Хтось їх любить, комусь навпаки не дуже подобається, але француженки носять саме їх. Втім, одними ними справа не обмежується: замість еспадрильї можна взяти білі полотняні кеди – їх дами з Парижа люблять не менше. Сама базова модель – тканинні кеди Converse.

Прямі джинси

Не всім нам щастить на спекотне південне літо. У прохолодну погоду носіть прямі або трохи розкльошені джинси. Саме вони – особлива любов французьких дівчат. Такі джинси завжди виглядають стильно і підвищують рівень завершеності вашого образу – на відміну від набридлих скінні.

Сумки

Для міських образів відмінно підійдуть літні плетені і солом’яні сумки. Тільки не перевантажуйте образ соломою – одночасно брати і капелюх, і сумку, і взуття з плетінням точно не варто. Також у француженок в пошані полотняні шопери і авоськи, плетені в техніці макраме. Такі деталі надають навіть простим міським аутфітам літній розслаблений настрій.

Хустки

Хочеться додати в образ цікавий і не банальний аксесуар? Спробуйте маленьку шовкову хустку. Цю родзинку дуже люблять французькі жінки і часто впроваджують в свої повсякденні наряди. Хустку можна пов’язати на голову або в волосся, прикрасити нею сумку, брюки або носити на зап’ясті як браслет – варіантів маса.

Також читайте: ЯК І З ЧИМ НОСИТИ ТРЕНД ЦЬОГО СЕЗОНУ – ШТАНИ “БАНАНИ”

Нове

Популярне