Нове

Як і з чим носити тренд цього сезону – штани “банани”

Все нове – це добре переосмислене і доповнене старе. Саме так думають дизайнери модних брендів і використовують в колекціях кращі фасони минулих років. Так сталося і з штанами “бананани” – вони повернулися на модний Олімп прямо з епохи 80-х. Але поєднувати тепер потрібно з актуальних верхом і аксесуарами.

З базовою футболкою

Джинси або штани “банани” відрізняє висока посадка, вільний об’ємний крій по стегнах і звужений низ, коли штанина нагадує за формою банан. Найчастіше штани цього фасону підвертають, щоб показати щиколотку.

Такі моделі відмінно виглядають з звичайнісінькою базовою футболкою нейтрального або нюдового відтінку. Головне – підкреслити талію. Для цього або заправляємо футболку всередину з напуском, або використовуємо ремінь. Особливий шик – ансамблі в біло-сірих, бежево-пісочних природних відтінках.

З акцентним топом

Такі штани – ідеальне тло для верху. Тому можна поєднувати їх з топами, що мають або оригінальний крій, або декор.

Сюди можна надіти кроп-топ, боді, верх яскравого кольору або принтованний, з якимись незвичайними деталями:

  • рукава-ліхтарики, волани замість рукавів, прозорі рукави з фатину, колор-блокінг і т.п.

З укороченими худі і світшотами

На кожний день в прохолодну погоду найкраще міксувати “банани” з короткими худі і світшотами. Найпопулярніша база: толстовка або худі, бежеві або джинсові “банани” і кросівки. Це виглядає свіжо і стильно, а комплект приголомшливо комфортний для міського ритму життя. Крім білих кросівок, до бананів можна вибрати стильні босоніжки або човники.

Восени з штанами бананами цікаво виглядатимуть ботильйони, лофери або черевики на шнурівці.

З укороченою джинсовкою або піджаком

Якщо потрібно носити штани в нестійку погоду, коли днем ​​жарко, а вранці і ввечері прохолодно, то в якості верхнього одягу підходять джинсовка або піджак. Щоб наряд виглядав не сильно розслабленим, можна використовувати ремінь і строге взуття. Це можуть бути лофери, лакові гостроносі черевички, балетки, мюлі і т.д.

Бажано для верху вибирати моделі оверсайз або з об’ємним рукавом. Обсяг верху врівноважує оригінальний фасон “бананів” і візуально виділяє талію. Навіть якщо ваша талія не тонка, вона відразу буде такою здаватися.

З романтичною блузкою і білою сорочкою

Для більш строгої атмосфери, на заходи або в офіс без дрес-коду штани “банани” можна поєднувати з блузкою з довгим і коротким рукавом.

А на вихід на побачення, в кафе, в клуб – з романтичною блузкою. Матеріали верху краще нехай будуть натуральними: шовк, атлас, віскоза, шифон, батист, тонкий льон.

Якщо не знаєте, яку блузку вибрати то використовуйте класичний перевірений варіант – білу сорочку. Бажано заправити її всередину, а талію позначити ременем.

Такий образ дуже часто зустрічається у модних блогерів і Інстаграм-знаменитостей.

Фото: @fashionista_ua

Також читайте: СУПЕРМОДНІ ДЖИНСИ SLOUCHY. З ЯКИМ ВЗУТТЯМ НАЙКРАЩІ ПОЄДНАННЯ

Нове

Популярне