Нове

Супермодні джинси Slouchy. З яким взуттям найкращі поєднання

Джинси – це річ, яка присутня практично в гардеробі кожної жінки, ну може бути за рідкісним винятком. І то, тільки в тому випадку, якщо просто не можуть підібрати потрібну модель по фігурі.

Джинси просто незамінні за своїм функціональним призначенням і практичністю. Зараз в джинсах ходять скрізь, на прогулянку, на роботу, на переговори, та просто дитину забрати з дитячого садка.

А ви знаєте що таке джинси Slouchy?

Моделів джинсів безліч, але саме джинси Slouchy популярні ось уже другий рік, хоча класичними моделі не вважаються. Це джинси, які нагадують мені штани “банани”, які були так популярні в 80-х роках.

Джинси Slouchy – це широкі штани з широкими штанинами і завищеною талією. Модель симпатична, незвичайна і з цією моделлю можна скласти всілякі образи.

Оскільки, це все ж джинси, то напрошується взуття більш розслаблене. Таке як, кросівки, кеди, черевики на низькій підошві. Загалом більше “кежуальна” історія міського стилю. Так, звичайно ж, носити так можна і виглядає це досить симпатично.

Але, по мені, так цікавіше і стильно виглядають ці штани саме з босоніжками і туфлями.

До таких широких і об’ємних джинсів просто проситься щось жіночне і витончене.

Я б рекомендувала в таких джинсах “пограти” з взуттям і ви здивуєтеся результатом.

Босоніжки, туфлі, мюлі більше підійдуть спокійним, базовим моделеям, без зайвого декору.

Відмінно джинси Slouchy виглядають з босоніжками на тонких ремінцях. У цьому випадку відкривається нога і виглядає це дуже жіночно.

Згадаймо про модель взуття Кіттен хілл, яка так само бездоганно підійде до цих джинсів.

Але, не забуваємо, що джинси Slouchy можуть збільшити низ фігури дівчини і тому, якщо у вас достатній обсяг знизу, то обережніше, будь ласка, з такою моделлю. Хоча, якщо подобається, то чому б і ні!

Також читайте: АКТУАЛЬНИЙ СТИЛЬ САФАРІ ДЛЯ ЖІНОК 50+

Нове

Популярне