Нове

Нові образи та стилі манікюру 2020 на квадратні нігті

Тренди 2020 року принесли стільки нових дизайнів і технік манікюру, що не складе труднощів вибрати щось оригінальне і стильне для будь-якого образу. Хоча нейл-стилісти віддають перевагу овальним і мигдалеподібним нігтям, не поспішайте відмовлятися від квадратної форми, вона залишається в тренді. Досить підібрати ефектний манікюр з новим дизайном, витонченим малюнком або декором.

Квадратна форма стала менш жорсткою, без чітко окреслених кутів. Плавність ліній краще поєднується з новими ідеями провідних нейл-стилістів, а жіночі пальчики здаються ще більш ніжними і крихкими.

Оцініть, наскільки красиво виглядає на квадратних нігтях монохромний манікюр в різних версіях – однотипний або з комбінацією декількох технік. Спробуйте кілька різних типів декорування – для вечірнього або святкового образів.

Якщо ви зупинилися на квадратній формі нігтів, то сміливо експериментуйте з градієнтом, прозорими покриттями з каміфубукі, місячним манікюром, глитером і малюнками.

Різноманітність малюнків дозволить проявити свій відмінний смак – від ніжних і тонких квіткових мотивів і анімалістичних принтів до геометричних орнаментів і абстракції. На квадратні нігтики всі вони лягають дивовижно.

У моді манікюр квадратної форми з смужками контрастних кольорів, блискучими стрічками, які доповнюють покриття соковитих глибоких відтінків. Оригінально виглядає поєднання малюнка з лініями і смужками.

Френч на квадратних нігтях з блискітками і каміфубукі

Французький манікюр особливо гарний на квадратних нігтиках будь-якої довжини. Особливо якщо ви виконаєте його версію з оксамитовим ефектом і додасте витончений акцент з декількох цяток каміфубукі.

Стемпінг

Ваш внутрішній художник не дуже дружить з тонкощами розпису нігтів? Це не привід відмовитися від чарівного нейл-арту! Потрібно спробувати стемпінг. Зараз легко знайти дійсно гарні штампи і трафарети і, витративши небагато часу на освоєння тонкощів, ви зможете створювати власні оригінальні дизайни.

Зовсім не обов’язково покривати малюнками кожен ніготь, досить одного або двох, наприклад, вказівного і безіменного.

Абстрактний манікюр

Якщо хочете створити щось оригінальне і неповторне, то абстракція – саме те, що вам необхідно. На квадратних нігтиках дивовижно ефектно виглядають поєднання блискучої фольги, написів, крапельок і мазків, що створюють абстрактні міні-картини.

Манікюр з смужками

Ще один привабливий тренд – манікюр на квадратні нігті з смужками різної ширини. Смужки і лінії можуть бути нанесені пензликом, викладені блискучою фольгою або викладені каміфубукі. У дизайні такі лінії можуть відокремлювати різні кольори або складати власний малюнок. З смужками і лініями поєднуються рослинні принти і невеликі малюнки. Кольори можуть бути яскравими, контрастними або відрізнятися від основного покриття на кілька тонів.

Яскраві акценти для нюдового манікюру

Навіть якщо ви віддаєте перевагу нюдовим відтінкам, іноді можна урізноманітнити свій образ яким-небудь яскравим акцентом. Ним можуть стати версії френча з кінчиками неонових кольорів, яскраві лунки, окреслені чорним для більшого контрасту.

Якщо вам подобається привертати увагу, то спробуйте френч з кінчиками кольору лайма, сонячно-помаранчевими або яскраво-рожевими. Такий дизайн можна доповнити малюнками фруктів або елементів рослин.

Геометричний стиль

Геометрія ідеально лягає на квадратних нігтях. А вам залишається вибирати між складними геометричними візерунками з найтонших ліній або більш простим орнаментом з декількох смуг або квадратів.

Також читайте: МАНІКЮР В ЖОВТОМУ КОЛЬОРІ. ВІДТІНКИ СОНЦЯ НА ВАШИХ НІГТЯХ

Нове

Популярне