Нове

Сукня іспанка: 16 граціозних і витончених моделей для створення жіночного образу

Для літнього образу, а також урочистих заходів жінці варто вибрати дуже жіночну і кокетливу сукню іспанка. Граціозний і витончений фасон сукні дозволяє створити привабливий образ жінки в будь-якому віці. Модель вже довгий час користується популярністю, і як і раніше актуальна в цьому сезоні. У матеріалі ми розповімо про трендові моделі сукні іспанка, які може вибрати сучасна модниця.

Сукня іспанка довжини максі

Модель сукні іспанка з довгим фасоном зазвичай представлена в стилі бохо. Її вибирають для літніх аутфітів завдяки повітряній і легкій тканині. Найбільш популярні сукні іспанка – мереживні фасони довжини максі. За рахунок жіночного фасону під нього можна підібрати абсолютно будь-яке взуття: босоніжки на підборах або танкетці, плоска підошва або витончені балетки. Для молодих і екстравагантних дівчат підійде більш оригінальне взуття до кокетливої сукні – ковбойські чобітки.

Серед різних принтів в цьому сезоні актуальний флористичний малюнок, з об’ємними і яскравими квітами. За рахунок ідеального силуету в такій сукні жінка буде відчувати себе комфортно, а образ залишиться неймовірно привабливим. Поєднуються літні принти з сандалями на платформі або підборах.

Сукня іспанка довжини міні

Відкриті плечі сукні іспанки дозволяють влітку показати загар і заодно виглядати незрівнянно. Довжина міні підійде для власниць струнких ніжок і ідеального силуету. З міні варіантів можна вибрати елегантну білу сукню, яскравих відтінків і поєднувати їх з босоніжками золотого або срібного кольору. Також до моделі сукні необхідно підбирати цікаві аксесуари, які підкреслять жіночний образ.

Сукня іспанка відмінно виглядає і в пастельних тонах. За рахунок спокійного забарвлення дама зможе омолодити свій образ і зробити його більш ніжним. Плюс сукні іспанка довжини міні – її можна комбінувати з спортивним взуттям. Повсякденний образ може включати витончену сукню іспанка, джинсовку, стильне взуття на зручній платформі.

Вечірня модель сукні іспанка

Іспанський стиль відрізняється особливим шиком і грацією. Саме тому модна сукня іспанка підійде для особливих урочистих випадків. За рахунок елегантного фасону сукні і жіночного силуету воно вигідно підкреслить всі форми жінки. Для ідеального вечірнього варіанту вибирають оригінальний колір, наприклад, пудру рожевого кольору. Щоб сукня була більш урочистою, можна вибрати модель з мереживом і окремими вставками оборок або низом. Сукня іспанка дуже цікава модель, яку краще купувати в яскравих відтінках, уникайте білого і чорного фасону.

Сукня іспанка відкриває плечі і підкреслює ідеальне декольте жінки. Модель можна підібрати під будь-яку фігуру жінки, найголовніше, щоб сукня була за розміром. Якщо вибрати дуже стягуючий варіант, то фасон виділить об’ємні частини тіла, а вільна модель, зробить з сукні мішкуватий безрозмірний наряд.

Витончену сукню іспанка для урочистого вечора необхідно доповнювати стильним взуттям і витонченими аксесуарами. Наприклад, жіночні відкриті босоніжки на високих підборах, шпильки ідеально закінчать образ спекотної красуні. З аксесуарів підійдуть об’ємні браслети в золотому або срібному оформленні.

Сукня іспанка дає можливість створити дуже стильний образ жіночної і кокетливої дами. Залежно від фасону сукні її можна підібрати для повсякденних буднів або урочистих заходів. Елегантна модель дозволяє відкрити плечі і декольте, що, в свою чергу, робить жінку неймовірно привабливою.

Фото: instagram micahgianneli

Читайте також: МОДНІ СУКНІ ЛІТА 2020: БАГАТО РІЗНОМАНІТНИХ ФАСОНІВ

Нове

Популярне