Нове

Популярні штани-банани: Як створити комфортний і стильний образ

В індустрії моди вже досить давно штани-банани завоювали почесне перше місце і серця багатьох шанувальниць. Якщо ви ще не знаєте, як правильно скласти аутфіт з популярною моделлю штанів, тоді дана стаття буде на всі 100% вам корисна. Нижче вашій увазі представлена ​​ідеальна добірка луків з штанами бананами, які можуть приміряти на себе як юні дівчата, так і зрілі пані.

Шедевральний look для стильної і впевненою в собі жінки можна скласти за допомогою світлих штанів бананів з високою посадкою, однотонного білого топа, оверсайз жакета, а також бездоганних босоніжок з жіночними тонкими ремінцями.

Витончена і елегантна блузка легкого оверсайз розміру чорно-білого кольору + молочного відтінку брюки-банани + базові Мюлі – стильний і лаконічний look, який підійде як на кожен день, так і для особливого святкового заходу.

Стильна смугаста сорочка небесно-блакитного кольору гармонійно перегукується з базовими штанами-бананами універсального відтінку. Чорна куртка-косуха + темні сандалі на плоскій підошві в мінімалістичному стилі – бездоганне доповнення до стильного повсякденному образу.

Елегантний аутфіт з штанами-бананами може вийти, якщо їх поєднувати в одному тандемі з білою класичною сорочкою, бежевим тренчем, а також сандалями на плоскій підошві.

Блузка зі спущеними плечима комплементарного кольору заправлена ​​в актуальні штани-банани + туфлі-човники бежевого відтінку + базова сумка в мінімалістичному стилі – шикарний аутфіт, в якому дама будь-якого вікового діапазону буде відчувати себе стильно і впевнено в собі.

Базова світла футболка з яскравим принтом + штани-банани + мінімалістичні сандалі + трендові штани з високою посадкою + оверсайз в’язана сумка – стильний і одночасно простий аутфіт, який підійде модниці будь-якого віку і статури.

Трендові футболки з об’ємними плечима + штани-банани + гостроносе взуття на підборах – стильний look, який відмінно робить стрункою жіночу фігуру.

Сорочка + штани-банани – безпрограшний дует, завдяки якому модниця будь-якого віку зможе виглядати бездоганно стильно і сучасно.

Базові та актуальні в новому сезоні штани-банани також можна сміливо «подружити» з трендовими топами. Однотонний базовий топ в поєднанні з штанами підійде для повсякденного аутфіта, якщо використовувати для образу топ з відкритими плечима і пишними рукавами, тоді вийде більш святковий і елегантний look.

Фото: instagram lydiajanetomlinson, cristinasurdu

Також читайте: ШТАНИ ДЖОГЕРИ – МОДНИЙ ТРЕНД ЛІТА 2020

Нове

Популярне