Нове

Штани джогери – модний тренд літа 2020

Незважаючи на те, що джогери – це штани в спортивному стилі, вони вже давно перестали бути одягом для тренувань. Сьогодні з цими комфортними штанами модниці по всьому світу створюють ефектні образи, комбінуючи їх не тільки з кросівками, але і взуттям на підборах.

Кому підходять джогери?

Примітно, що штани даного фасону можуть носити не тільки молоденькі дівчата. Жінки вікової категорії 40+ також сміливо можуть включити їх у свій гардероб.

Єдине, що варто враховувати при виборі моделі, це особливості статури:

  • екземпляри вільного крою з гумкою і манжетами знизу можуть дозволити собі стрункі високі дівчата;
  • завужені з високою посадкою – ідеальний вибір для невисоких панянок;
  • в класичному виконанні підійдуть дамам з формами;
  • моделі з середньою посадкою, виконані з щільного матеріалу – універсальні.

Якщо ви належите до числа невисоких, зверніть увагу краще на джогери з деніму, екошкіри або тканини. При цьому надягати їх слід з взуттям на підборах. Це гармонізує образ в цілому і зробить ноги візуально довшими і стрункими.

Як повинні сидіти штани?

У класичному виконанні джогери повинні бути трохи нижче лінії талії. Однак зараз варіації таких штанів мають розмаїття, тому питання про те, як правильно їх носити, цілком логічне.

Відповідь на нього проста – не потрібно надмірно натягувати або спускати джогери. Останній варіант допускається тільки при складанні образів в стилі стріт-стайл, для кежуал наряду він не підходить.

Якщо говорити про оптимальну довжину штанів, то вони можуть бути як стандартними, так і укороченими. Додатково слід звернути увагу на фасон виробу, він не повинен бути надмірно мішкуватим або обтягуючим, а йти точно по фігурі.

Якому взуттю віддати перевагу?

Не обов’язково надягати джогери тільки зі спортивним взуттям. Вони ефектно виглядають і з витонченими човниками на підборах. Також серед трендових поєднань – штани з грубими черевиками або кросівками з підвищеною халявою.

Чудову пару з джогерами також складуть легкі білі кросівки, конверси, шльопанці або сліпони.

З футболкою світлих тонів

Напевно, найпростіший і водночас свіжий варіант компонування джогерів – зі світлою футболкою або топом до лінії талії. Носити подібний сет можна не тільки на кожен день, але і в офіс, якщо замінити спортивне взуття класичним і накинути поверх стильний жакет.

З блузою

Якщо скомбінувати джогери з класичного крою сорочкою або блузою, вийде чудовий діловий образ. Причому блуза не обов’язково повинна бути стриманою по виконанню, в ній цілком можуть бути присутніми прозорі вставки або мереживо.

Зі світшотами

Варіант, який буде дуже доречним в прохолодну погоду. Світшоти може бути абсолютно будь-якими – однотонними, з принтом або написами, а також в стилі оверсайз. Вибирайте той, до якого більше лежить душа, не боячись, що прогадаєте, адже лаконічність джогерів дає чималий політ для фантазії.

З човниками

Оптимальними тут будуть витончені човники нюдового забарвлення. Така комбінація ідеальна як для романтичних зустрічей, так і для походів на роботу.

З джинсовкою

Сет джогерів і куртки з деніму відмінно вписується в принцип спорт-кежуал стилю. Доповнити ж образ можна кросівками, кедами або туфлями на підборах.

З косухою

Універсальна комбінація, застосувати яку можете для прогулянок з друзями або шопінгу. При цьому навряд чи її можна назвати нудною, особливо, якщо виберете штани з трикотажу.

Також читайте: ЩО КАТЕГОРИЧНО НЕ ВАРТО НОСИТИ ВЛІТКУ 2020 НА ДУМКУ СТИЛІСТІВ

Нове

Популярне