Нове

Ідеї ​​красивого манікюру на нюдовій базі, який завжди виглядає дорого

Не завжди манікюр, який виглядає дорого, повинен стільки ж коштувати, іноді чим простіше оформлені нігті, тим акуратніше і розкішніше вони виглядають. У трендах як і раніше натуральність і якраз саме нюд виглядає виграшно і дорого.

Витончені квіти

Сучасний стильний квітковий манікюр – це не велика кількість бутонів, а маленькі і майже непомітні гілочки, листя без надмірностей, які лише доповнюють ніжну нюдову базу.

Виконання квіткового нейл-арту залежить від умінь майстра з манікюру, тому ретельно вивчайте відгуки перед тим, як записатися на бажаний дизайн.

На світлій базі прекрасно виглядають маленькі яскраві квіти і зовсім ніжні ледве помітні пелюстки, а також чорно-білі стримані малюнки.

Основа може бути матовою або глянсовою – справа смаку, але матовий нюдовий манікюр без складного розпису завжди виглядає дорожче.

Якщо ви втомилися від зайвого декору, мінімалістичний квітковий дизайн стане для вас просто знахідкою. Попросіть майстра прикрасити гілочками або квітами всього пару нігтів і в манікюрі відразу з’явиться легкість, ніжність, літні та природні мотиви.

Маленькі акценти

Багатьом дівчатам, які доглядають за своїми нігтями, нерідко хочеться простоти і акуратності в манікюрі на противагу великим узорам, стразам і іншому божевільному декору.

Відмінна ідея розбавити простий нюд – додати тільки модні невеликі елементи у вигляді смуг, точок або геометричних фігур.

Такий манікюр виглядає одночасно просто і дорого, вибираючи дизайн з невеликими акцентами ви тільки підкреслюєте свій хороший смак.

На нюдовій основі допускаються акценти будь-якого кольору, особливо ефектно влітку будуть виглядати яскраві елементи смарагдових, червоних, жовтих або оранжевих відтінків. Для любителів лаконічної класики – чорно-білі деталі, золото або срібло.

Незвичайні візерунки

Інтригуючий топовий варіант літнього манікюру 2020 року – це незвичайні і трохи абстрактні малюнки на світлій нюдовій основі.

Абстрактний манікюр виглядає дорого і вишукано на нігтях будь-якої довжини і форми. Техніка виконання різна: хаотичні мазки пензлем, химерні лінії, бризки, точки або поєднання всього разом.

Оригінальні абстрактні малюнки вигідно підкреслять вашу індивідуальність і точно не залишаться непоміченими. Щоб зробити нігті яскравим акцентом вибирайте насичені відтінки в поєднанні з сріблястим або золотистим лаком.

Крім незвичайних орнаментів і химерних візерунків влітку 2020 року, як і раніше популярна абстрактна геометрія на нюдових нігтях. Манікюр простий у виконанні і з ним впорається навіть новачок, проте як стильно, дорого, виразно і ненудно виглядає подібний дизайн.

Трохи блиску

У ролі найкращої прикраси простого нюдового манікюру виступає дизайн золотом або сріблом. Всього пара сяючих смужок здатна повністю перетворити вигляд нігтів, надати дорожнечі, урочистості та шику.

Як завжди затребуваний і актуальний французький, місячний, геометричний манікюр і градієнт з делікатними блискітками або металізованими елементами.

Велика кількість намистин і стразів буде зайвою, а ось пара маленьких сяючих каменів зроблять ваш манікюр приголомшливо красивим і акуратним.

Також читайте: ЧОРНО-ЧЕРВОНИЙ МАНІКЮР – ЗАВЖДИ МОДНА КЛАСИКА

Нове

Популярне