Нове

Турецька актриса Селен Сейвен

Турецька актриса Селен Сейвен / Selen Seyven народилася 2 квітня 1986 року в Анкарі. Актриса має змішані коріння, її батько – турок, а мама – узбечка. Любов до кіно Селен прищепив її рідний дядько – Езель Акаі, відомий турецький режисер. Дівчинка виросла на знімальному майданчику і, звичайно ж, вибір майбутньої професії був очевидний.

Відразу після закінчення середньої школи, Селен вирушила до Стамбулу. Вона почала вивчати акторську майстерність в Театральному університеті і мріяла пов’язати своє життя з театром, але все змінилося, коли їй виповнилося 17 років. Майбутня зірка турецьких серіалів зіграла свою першу роль у фільмі “Janjan”. Потім надійшли пропозиції від творців телевізійних серіалів, і це змусило її змінити кар’єру в іншому напрямку. Незважаючи на величезну кількість зіграних ролей, справжня популярність прийшла до Селен в 2014 році, коли на екрани вийшов серіал “Моє чуже життя” / “O Hayat Benim” в якому вона зіграла одну з ключових ролей – Рейхан.

Селен Сейвен дуже красива дівчина, але, як вона сама стверджує, для підтримки форми, вона не сидить на дієтах і не відвідує спортзал. В їжі Селен віддає перевагу овочам та білому м’ясу, уникає вживання білого хліба. Вона не тренується, але дуже багато ходить, тому що не використовує машину або таксі протягом дня. Селен не страждає «хворобою» моди і купує речі, які їй зручні.
 
Фільмографія Селен Сейвен

Моє чуже життя (2014)

Сім’я мого чоловіка (2014 року)

Лейла і Меджнун (2011)

Європа (2011)

Новачок Муедзин (2009)

Від прірви до небес (2008)

Ангел-хранитель (2007)

Лікарі (2006 – 2010)

Любов і ненависть (2005)

Велика нарада (2004)

Нове

Популярне