Нове

Топ-10 ідей рожевого манікюру на 2020-2021 рік

Даний колір дуже приємний для ока. З ним руки здаються дуже гарними. А також він підійде абсолютно всім, адже він містить багато відтінків. Є як натуральні нюдові тони, так і яскраві неонові. Сьогодні я покажу Вам 10 ідей рожевого манікюру!

Рожевий манікюр виглядає дуже ніжно і цікаво. Подивіться який цікавий дизайн можна придумати з кількома відтінками рожевого.

Для любителів довгих нігтів можна вибрати такий варіант. Це досить гламурний манікюр, тому він відмінно виглядає з рожевим кольором.

Також можна зробити ось такий цікавий манікюр, який виглядає дуже стильно. У ньому матовий рожевий колір поєднується з чорною цяткою. Такий дизайн дуже популярний останнім часом.

Якщо Ви любите ніжний манікюр, то придивіться до такого варіанту. За рахунок відтінків рожевого і маленьких стразів, манікюр виглядає дуже м’яко і жіночно.

Любите місячний манікюр, але він набрид? Спробуйте таке цікаве рішення. Замість звичайних лунок, на нігтях зробіть сердечко. А родзинкою стане блискуче покриття на безіменних пальцях.

Для любителів стриманого французького манікюру можна вибрати даний дизайн. У ньому використаний нюдовий рожевий колір, який поєднується з білими лініями.

З рожевим кольором будуть чудово поєднуватися квіти. Такий манікюр можна робити на весняно-літні сезони, адже в них все цвіте і оживає.

Для любителів яскравого манікюру можна вибрати такий дизайн. У ньому неоново-рожевий колір поєднують з дизайном гілочки. Виглядає це стильно і дуже цікаво.

Для тих хто не дуже любить морочитися манікюром, можна використовувати такий дизайн. Просто однотонне покриття з блискучою втіркою. Такий манікюр можна зробити навіть самостійно.

Якщо любите градієнт, то такий варіант Вам підійде. Він виглядає дуже ніжно, адже в ньому використані максимально світлі відтінки рожевого. Але градієнт можна зробити і від яскравого до ніжного відтінку.

Також читайте: МАНІКЮР 2020: МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ І НОВИНКИ

Нове

Популярне